Átigazolási hírek

Sagnol: Malcom szupertechnikás játékos, a klubja el akarja adni őt

A Bayern jó helyzetben van a játékos megszerzését illetően.

A Bayern szélsőt keres és ahogy arról pár napja beszámoltunk, Malcom képviselőivel az első megbeszélések is sikerrel lezajlottak – a Sport Bild szerint nem más, mint Uli Hoeness testvére, a brazilt képviselő ügynökséggel, az Elenko Sport LTda-val kiváló kapcsolatot ápoló Dieter Hoeness jár el a Bayern érdekeiben.

Állítólag egy öt éves szerződés keretein belül már meg is állapodott a játékossal,  már csak a Girondis Bordeaux-szal kell közös nevezőre jutnia a Bayernnek. Willy Sagnol a „bordó” korábbi edzője, egyben Malcom felfedezője szerint a franciáknak kell a pénz, ezért mindenképp el akarják adni a brazilt, a 21 éves jobbszélső januári nyilatkozata szerint a klubja már megígérte neki, hogy nyáron klubot válthat. Ennek azért van fő jelentősége, mert a brazil Fox Sports szerint Malcomék már december végén tárgyaltak a Bayern képviselőjével.

Giovane Elber Malcom és Willy Sagnol

„Én fedeztem fel Malcomot és hoztam 2016 januárjában a Bordeaux-hoz. Volt nyomás rajtam, mert öt milliót fizettünk egy 18 éves játékosért. Mai tekintetben ez aprópénznek számít, ráadásul a fejlődése még nem ért véget. Ő inkább Robben, mintsem Ribéry típusú játékos. Nem annyira gyors, viszont szupertechnikás játékos.” – mondta Willy Sagnol, aki Girondins edzőként a Corinthiansból nézte ki magának Malcomot, a Bayern potenciális jelöltjét.

Összefoglalás:

Hiteles, nem cáfolt hírek szerint Malcom megegyezett a Bayernnel, a Bayern Malcommal, már csak a kluboknak kell megegyezniük. Mivel a Bordeaux ígéretet tett, és Sagnol szerint mindenképp eladná játékosát, ezért a Bayern a többi klub ajánlataihoz képest is Pole pozícióban van – ebben az ügyben is a játékos akarata lesz az elsődleges, Malcom pedig ugye már elígérkezett a Bayernhez. A Sky infói szerint a franciák fix 50 milliót és különböző sikerbónuszokat szeretnének, amelyek maximum 70 millióra vihetnék fel a játékos vételárát. Douglas Costa végleges értékesítésével (46 millió) szinte egy az egyben megszerezhető az újabb brazil – vélhetően meg is fog születni a megegyezés Diego Contento klubjával.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top