Átigazolási hírek

Bordeaux-elnök: Malcom egy Costa-Robben mix

A Bild megtudta, mennyit kérnek a 21 éves brazil játékosért.


Mint ismert, Malcommal már tárgyalt, sőt egy öt éves szerződés keretein belül meg is egyezett a Bayern, már csak –  az egymással állítólag még nem tárgyaló –  kluboknak kell dűlőre jutniuk.

Sagnol legutóbbi nyilatkozata szerint Malcom szupertechnikás, inkább Robben, mintsem Ribéry típusú játékos. Most a Bild megkeresésére nem más, mint a Girondins Bordeaux elnöke, Stéphane Martin (47) adott jellemzést a Bayern jelöltjéről: „Gólok és gólpasszok tekintetében ő a legjobb játékosunk. Kicsi, de erős, nehéz feltartani. Az én látószögemből ő Douglas Costa és Arjen Robben keveréke. Egy tipikus ballábas, technikailag képzett és gyors játékos. Szeret a jobb oldalon játszani és egyértelműen korosztálya legérdekesebb játékosai közé tartozik.

– Tényleg ilyen jó ez a gyerek, hogy hozzánk hasonlítják? – Nem tudom.

A Bild megtudta, hogy a Bordeaux egy 42 milliós Arsenal ajánlatot utasított vissza a télen, legalább 50 milliót és 10 millió sikerbónuszt követel a játékosért. Az összeg fix felét egyébként négy millió híján Douglas Costa eladásából egy az egyben tudná finanszírozni a Bayern. Ha a klub valóban biztosítja ezt az összeget, akkor Malcom lesz a klub és a Bundesliga történelmének legdrágább igazolása. Mivel a franciák viszonylag jó áron lennének hajlandóak eladni a brazilt, ezért vélhetően hamar, még a szezon során, akár heteken belül pont kerülhet az ügy végére.

Ha összejön a deal, kérdés melyik mezt kaphatja meg MA7COM. Jelenleg a hetesben szerepel, nevében is előszeretettel használja a Ribéry által jelenleg használt mezszámot. 


Az alábbi, december eleji Malcom bombagólt a helyszínről tekintették meg a Bayern megfigyelői. December végén pedig állítólag már az első megbeszélések is megtörténtek a felek között.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top