Interjúk és nyilatkozatok

Wagner: Megérdemelném, hogy ott legyek a VB-n, én vagyok a legjobb

A Bayern támadója tisztességes mérkőzést játszott, gólt is szerzett a Freiburg otthonában. A TZ közölt vele miniinterjút.


Herr Wagner, mennyire tett jót önnek a Freiburg elleni gól?

Egyszerűen nagyon fontos volt számomra, hogy gólt szerezzek. Kezdőként léphettem pályára. Sokat dolgozom, korábban is ezt tettem a csapatért. Nagyszerű volt, hogy ez egy gólban ki is fizetődött.

Mats Hummels közbeszól: „Les volt, les volt!“

A góljáig nehészségei voltak. Miért?

Igen, néha nehéz. De ez van, ha egy újonnan összeállított csapatban játszol – főleg idegenben. Az edző pár napja mondta, hogy játszani fogok. Ő is tudja, hogy idegenben nem egyszerű. De minden percnek örülök, amelyekre a nyár miatt is szükségem lehet.

Apropó nyár! Mennyire volt fontos a gólja a Gomezzel való különversenyben?

Nekem alapvetően mindegy ki mit csinál, csak saját magamra koncentrálok. Egyesek szemmel láthatóan a médiaügynöküket vetik be a VB érdekében.* Az elmúlt években jól dolgoztam, sok gólt szereztem, meg vagyok győződve a képességeimről. Minden klubomban lőttem a gólokat: Darmstadtban a kiesés elleni küzdelemben, Hoffenheimben az Európa Liga érdekében, most pedig a Bayernben és a német bajnokságért. Ezért azt hiszem megérdemelném, hogy ott legyek. Jó állapotban vagyok. Az én szememben én vagyok a legjobb német csatár, ezt már ezerszer elmondtam és ez nem is fog változni. Jogi Löw dönt, akárhogy teszi, elfogadom. De nagyon bizakodó vagyok, hogy elutazhatok a csapattal.

*Gomez ügynöke,  Uli Ferber két hete nyilatkozta,  hogy a sok gól nélküli Bayern kerettagság még nem garantálja a VB részvételt. 



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top