Bundesliga

Jupp: A Lipcse megérdelten győzött, van ilyen

2018-ban először kapott ki a Bayern, összességében pedig 18 veretlen mérkőzés után maradt alul a Rekordbajnok.


Jupp Heynckes: El kell ismerni, ma egy lenyűgöző ellenféllel találkoztunk A Lipcse nagyon agresszív volt, sokat futottak és jól presszingeltek. Ezt már csütörtökön, a Zenit ellen is nagyon jól csinálták, erre felhívtam a figyelmet. Mi nem úgy játszottunk, ahogy az elmúlt hetekben. A Lipcse megérdemelte a győzelmet. Már az első félidőben is nagyon jó helyzeteik voltak, Sven Ulreich nagyon jól védett. Vannak ilyen meccsek, amikor nem vagyunk annyira látványosak, vagy amikor nem megy annyira jól a védekezés.

A büntetőgyanús esetről: Azt hiszem a megfelelő döntés született. A lipcsei játékos nem találta el jól a labdát, ezért érte a kezét a labda. Ezt kiválóan ítélte meg a játékvezető.

A válogatott szünetbeli tervekről: Hazautazom és egy hétig szabadságon leszek.


Sven Ulreich: A kezdettől nem találtuk a játékunkat, volt pár labdavesztésünk is, amelynek nem szabadna megtörténnie. A Lipcse jól nyomott, majd labdaszerzések után a gyors játékosaikkal előretörtek. Nem voltunk annyira éberek, mint általában, passzívak voltunk. Nem tudtuk annyira járatni a labdát, így nem tudtunk megnyugodni.

A rotációról: Nem szabad mellébeszélni, nem emiatt kaptunk ki. A csapatban minden játékos világklasszis. Ki kell pipálnunk ezt a meccset.


Ralf Rangnick: Az első tíz percen kívül mindenhol uraltuk a mérkőzést. Az egyetlen dolog amit csinálhattunk volna jobban is, az a gólszerzés, többet kellett volna szereznünk. A csapat összbenyomása nagyszerű volt ma, fizikailag is hihetetlenül erősek voltunk.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”A mérkőzés szöveges és videós összefoglalója” class=”out”]

Kijózanító vereség Lipcsében

[/toggle]
[/toggles]Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top