Egyéb

Jupp: Gomezt és Wagnert is vinném a VB-re

A Bayern mestere még a szabadsága előtt válaszolt a Bild pár kérdésére. Messi vagy Ronaldo? Hétfő esti meccsek? Videóbíró?


Mario Gomez vagy Sandro Wagner – kinek kell ott lennie a VB-n?

Mindkettőnek! Komolyra fordítva, ez Jogi Löw döntése lesz. Mario hatalmas karriert csinált magának, játékosom volt az FC Bayernnél is. Csodálatosan harmonizáltunk egymással. Mind emberileg, mind játékosként nagyszerű. Sandro Wagner – akit csak december óta ismerek, kiválóan beilleszkedett. Nagyon elkötelezett és ambíciózus. Látni rajta, hogy hatalmas örömöt jelent neki, hogy az FC Bayernnél lehet. Ezért mindkettőt vinném. Miért ne?

Messi vagy Ronaldo – melyikük a nagyobb focista?

Mindketten tehetséges játékosok. Ezt külön kell választania az embernek, egyikük sem érdemli meg, hogy a másik mögött említsük egy lapon. Labdarúgóként Messi komplettebb, Ronaldo esetében pedig csodálatra méltó, ahogyan szerzi a góljait és hogy mennyire erős fizikailag.

Hétfő esti bajnoki – vagy bajnoki nélküli hétfő este?

A nézők szempontjából talán jogos a kritika. Egyrészről. Másrészről pedig, ha a liga megakarja tartani az abszolút topsztárokat, anyagilag mindent ki kell sajtolniuk magukból. Ezzel a kinyújtott menetrenddel Ázsiában és az egész világon közvetíthetik a meccset. Ennek van sportszakmai oldala is, például azoknak a kluboknak, amelyek csütörtökön EL mérkőzést játszottak, nem szombaton vagy vasárnap kell pályára lépniük. Ezért a hétfő esti meccsek érthetőek – viszont oda nem vagyok értük

Kell videóbíró vagy sem?

Azt hiszem, hogy a videóbíró hosszútávon érvényesülni fog és mindenhol megjelenik majd. Mindenhez idő szükségeltetik. Nincs mindannyiunknak türelme hozzá, nem látjuk mindannyian, hogyan kell először kiforrnia a dolgoknak, hogy a Kölnben ülő videóbírók ilyen körülmények között is tévedhetnek. Alapvetően jó intézkedésnek tartom a Videóbírót.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top