Átigazolási hírek

Malcom: Szeretem a németes fegyelmet, álom lenne a Bayernben játszani

A Bordeaux braziljával a német Sky készített interjút. Az átigazolát érintő kérdéseket és válaszokat szűrtük ki belőle.


A Bordeaux 21 éves szélsője nyáron távozik a Girondinstól, német, francia és brazil hírek szerint is felvette a kapcsolatot ügynökével a Bayern. Sőt, a Sport Bild szerint egy ötéves kontraktusban már meg is egyeztünk vele, klubjával állítólag még nem tárgyaltunk. Bár az érdeklődésünket indirekt módon megerősítette, Jupp legutóbb elmondta, szerinte nem akarjuk leigazolni őt. Malcom számára viszont – ahogy az interjúból is kiderül – álomszerű lenne Münchenben játszani.


Az FC Bayern többször is beszélt az ügynökével, aki járt Münchenben is. A klub jelenleg a szélekre keres erősítést. Mit szól az érdeklődéshez?

Az FC Bayern a világ egyik legnagyobb klubja, álom lenne egy nap ott játszani. Mindenki ismeri az FC Bayern Münchent. Nagyon boldoggá tesz, hogy gondolnak rám. Továbbra is keményen fogok dolgozni, ki tudja, egy Münchenbe való átigazolás talán hamarosan realitássá válik.

Tehát ez az elsődleges opció?

Ez egy nagyon jó opció! Egy lenyűgöző klub.

Beszélt a klubtól is valakivel?

Nem, nem. Ezt egyelőre még nem szeretném, az ügynökömre bízom. Ő foglalkozik mindennel, én csak a focira koncentrálok.

A Bayernnek nagyszerű múltja van a brazilokkal: Elber, Lucio, Ze Roberto, Rafinha, legutóbb Douglas Costa. Ez is szerepet játszik Önnél?

Egészen biztosan. Mindenki látja, hogy a brazilok összességében jól érzik itt magukat. Megfigyeltem, hogy jól megy a soruk, hogy gondoskodnak a jó hangulatért. Mindezt a közösségi médiában kísérem figyelemmel, látom, hogy a Bayernnél nagyon jó atmoszféra uralkodik. Illetve szeretem a németes fegyelmet, ez szintén lenyűgöz. Tisztában vagyok azzal is, hogy jó véleménnyel vannak Németországban a brazilokról. Mindezt figyelembe véve azt gondolom: Ember, igazán szuper lenne ott lenni. Tudom, hogy Münchenben nagyon jó fogadtatásban részesülnék, ha tényleg összejönne egy átigazolás.

Pár angol klub is erősen érdeklődik, például a Tottenham vagy az Arsenal. Részt vett egy angol tanfolyamon. Miről árulkodik ez?

Tanulok angolul, mert ez a világ legfontosabb nyelve. Mindegy hol jár az ember, az angollal nagyon sokáig juthat. Tehát ez egy nagyon fontos dolog számomra.

Szóval a Premier League is egy lehetőség.

Sőt, nagyon érdekes lehetőség. Gyorsan megtanultam a nyelvet, nem voltak nehézségeim. A francia lényegesen nehezebb volt. Angliában biztosan jól érvényesülnék. De végül bárhol be tudok illeszkedni.

A Bordeaux kerek 60 milliót kaszálna Önért, talán többet is. Mit gondol egy ekkora összegről?

Őszintén szólva, nem sokat. Nekem csak a saját munkám számít. 60 millió? Akkor többet kell dolgoznom, hogy 70 milliót érjek. 70? Akkor még többet beleadok, hogy 90-re értékeljenek fel. Ezek csak számok, én egyszerűen csak minél jobb akarok lenni.

Mikor hozzák meg a döntést?

Van még egy kis időnk rá. Először nekem is tisztában kell lennem ezzel. De jelenleg megpróbálok nem túl gyakran gondolni rá. Ezt a feladatot a családomra és az ügynökömre bízom, én csak a futballal foglalkozom. Most a Bordeauxra koncentrálok, pár hét múlva meglátjuk mi lesz.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top