Válogatott

Távoli Müller és Alaba gólok, James gólpassz péntek este

 Eredményes, sérülés nélküli napot zártak a Bayern játékosai.


A Bayernből öt játékos képviseltette magát a nap csúcsmeccsén, a Németország – Spanyolország találkozón,  Kimmich, Boateng, Hummels és Müller, valamint Thiago is kezdőként lépett pályára. A vezetést Alcantara másodunokatesója, Rodrigo szerezte meg a spanyoloknak, erre Thomas Müller egy távoli, jól helyezett csodagóllal válaszolt. A 81. percben a németek gólszerzőjét a Bayern leendő játékosa, Goretzka váltotta, egy perccel később Thiago is lejött. Wagner és a gyermeke születése miatt elutazó Rudy nem léptek pályára. A meccs 1-1-re végződött, de a két csapat játékosai egy parádés, kiváló színvonalú mérkőzésen bizonyíthatták kvalitásaikat.

Összefoglaló: 

Németország – Spanyolország statisztika | eredmenyek.hu


A David Alabával a középpálya közepén felálló osztrákok 3-0-ra intézték el Szlovéniát, a Bayern klasszisa a 15. percben tökéletesen kivitelezett szabadrúgásból volt eredményes. Gyakorlatilag végigjátszotta a meccset, az utolsó percben cserélték le őt.


A nap másik slágermeccsén a Jamesszel felálló Kolumbia 3-2-re legyőzte Párizsban a franciákat, a Bayern sztárja egy szép gólpasszt is kiosztott Falcaonak, végig is játszotta a mérkőzést. Kisebb sérülése után Tolisso a keretben már ott volt, de ezen a meccsen nem lépett pályára.


Robert Lewandowski is érintett volt, csapatával otthon kaptak ki 1-0-ra Nigériától.  A Bayern jelenlegi támadója 67 percet töltött a pályán.




ÁTIGAZOLÁSI PLETYKÁK

[pt_view id=”10923d8bq7″]

MÉG TÖBBET SZERETNÉK…

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top