Edzőkérdés

Hasenhüttl inkább maradna, Kovac nyitva hagyta jövőjét

Jupp Heynckes tartja magát az alapelvekhez.


A Bayern vezetőedzői posztjára is esélyes Kovac és Hasenhüttl nem kerülhették ki, hogy csapatuk sajtótájékoztatóján a jövőjükről is kérdezzék őket. Előbbinek tetszenek a pletykák, Hasenhüttl egyelőre elhatárolódik a témától, inkább a maradása mellett nyilatkozik. Nyilatkozatuk videós formában itt is megtekinthető. 

Niko Kovac: A Bayernnek új edzője lesz, ezért fél éve mindenki spekulál és ez az elkövetkezendő hetekben is folytatódni fog. A témában nem én vagyok a megfelelő beszélgetőpartner. (…) 2019-ig van szerződésem, és ha semmi nem jön közbe, 2019-ig itt is fogok dolgozni. Világos? Most pedig spekulálhatnak tovább.

Ralph Hasenhüttl: Többször elmondtam, jól érzem itt magam és el tudom képzelni, hogy továbbra is itt dolgozzak. A héten nagyon jó megbeszéléseim voltak az RB vezetőivel, mindegyikünk eltudja képzelni a 2019-et követő közös együttműködést. (…) Az elmúlt napokban sokat gondolkoztam a jövőmön és ezzel a csapattal még nem értük el a limitünket. (…) Münchenben még nem mondták ki a végső szót, Herr Heynckes marad-e az edző vagy sem.

Jupp Heynckes: Az edzőkérdésnél van nagyobb gondom is, például a holnapi vagy a Sevilla elleni meccs. Minden más a vezetőség kezében van. (…) Aki ismer, az tudja hogy világos alapelvekkel rendelkezem. És, hogy a kezdetektől fogva tudom mit csinálok. Nagyon, nagyon következetes és világos elvekkel rendelkező ember vagyok.  Ez a kezdetektől világos volt.

A kérdés fokozódik: Ki lesz a Bayern München következő edzője??? Kit húznak elő Uliék a kalapból? Christian Streichet? Lucien Favrét? Vagy olyat, akire talán senki nem számít?

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top