Egyéb

ÁPRILIS.1. | LEWA: „Amíg nem igazolhatok el, nem lövök több gólt”

Pazarul sikerült a szombat este a Bayern München számára, különösen Robert Lewandowskinak, aki mesterhármast hintett volt csapatának a BVB-nak. A harmadik találat volt 103. gólja a Bayernben amivel – Müllerrel holtversenyben – a klub történelmének negyedik legeredményesebb játékosa jelenleg.

A meccs után azonban váratlan fordulatott vettek, a dolgok, amikor Lewa a Sky TV mikrofonja elé lépett. Ünneplés és jó kedve helyett váratlan bejelentést tett a lengyel:

„Ez a mesterhármas is jól mutatja, mi mindent teszek és tettem ezért a klubért. Most már ideje lenne, ha ez kölcsönössé válljon, és a Bayern engedné, hogy a Realba igazoljak. Sajnos eddig csak nemet kaptam válaszul Kallétól, így nekem is lépnem kell. Bejelentem, hogy addig amíg nem kapok engedélyt az eligazolásra, nem lövök több gólt a csapatnak… ha muszáj, éhségsztrájkba is kezdek, illetve a sampon – és hajlakkreklámfelkéréseket is visszautasítom”

Rummenigge eléggé lazán reagált a bejelentésre: „Sajnálatos, hogy idáig fajult a helyzet, nem szeretjük a zsarolást. De a csapat békéjének érdekében elgondolkodunk azon, hogy elengedjük-e a Realba. Mondjuk a Real Sociedadba.”

Uli is reagált, de nem a tőle várt módon: „Érthető, ha egy játékos ennyire ambíciózus, és kik vagyunk mi, hogy Robert útjába álljunk !? A Bayern elvégre csak egy 118 éves klub, a világ egyik legjobbja, egy szimbólum, egy márka. Nem is kérdés, hogy úgy fogunk ugrálni, ahogy egy lengyel csatár fütyül. Semmiképp nem akarunk lemaradni a BVB mögött abban a tekintetben, hogy tisztelet és megbecsülés terén teljesen lenullázuk magunkat”

A KICKER a témában szakértő Pannonbajort is megkérdezte a dologról. Így reagáltak:
„Akinek nem esett le rögtön, hogy ez csak egy csúnya április elsejei vicc, az vagy túl sok pletykalapot olvas – és mindent elhisz nekik – vagy szorosabbra kell fűznie a kapcsolatát a humorral 🙂

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top