Átigazolási hírek

Robben mihamarabbi döntést szeretne

Az Abendzeitung szerint Ribéry saját magától távozhat, vannak ajánlatai is.


Robben a BILD-nek tett nyilatkozatában a lejáró szerződésének körülményeiről beszélt: „Nem aggódom a jövőm miatt, mindig van elég lehetőségem. Viszont családom van, a lehető leggyorsabb döntést akarom. Ez most egy kicsit elhúzódni látszik. Őszintén szólva ez nem egyszerű. (…) Kicsit másképp terveztem, viszont kezelnem kell a dolgot. Megpróbálom a teljes energiámat a futballra összpontosítani. (…) Ami számomra nagyon, nagyon fontos az az, hogy a vezetőséggel való kapcsolatom nagyon jó. Jelenleg is, de ez a jövőben is így lesz.”

Ribéry helyzete hasonló, Arjenhez képest neki nem kettő, négy gyermeke van és szintén kérdéses, hosszú évek után végül hova kell majd költöznie a családdal. A müncheni Abendzeitung információi szerint ő is türelmetlenül vár a döntésre, sőt a csalódottság miatt állítólag az önszántából való távozásán is gondolkozik – több ajánlata van, többek között Kínából is felkeresték. Az azért nehezen elképzelhető, hogy egy esetleges szerződéshosszabbítási ajánlatot mégis visszautasítana a francia.

Rummenigge szerint április közepén ül le a két játékossal tárgyalni a klub.  Addigra talán a Bayern új edzőjére is fény derülhet, akinek döntő szava lesz abban, hogy a következő szezonban mennyire alapoz majd a két, 35. évében járó klasszisra. Addig is, a Robbéry-duó a pályán – kedd este rögtön a Sevilla ellen bizonyíthatja, van bennük még legalább egy jó év.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top