Interjúk és nyilatkozatok

James: Szerintem sikerülhet, de meccsről meccsre kell gondolkodnunk

A Bayern kolumbiai sztárja az fcbayern.tv-nek nyilatkozott.


James, jó hogy itt vagy. Gratulálok a bajnoksághoz. Hogy érzed magad az első Bundesliga címed után?

Nagyon örülök az első Bundesliga-sikeremnek, a mindennapi munka kifizetődött. Remélem, hogy még több címet nyerhetek itt, ez az amit akarok. Szóval nagyon örülök az itteni első címemnek.

Az Augsburg elleni meccs után ünnepeltetek. Milyen volt?

Szerintem nagyszerű volt, már készültünk rá. Ez bizonyítja, hogy napról napra jól dolgoztunk, hogy minden meccsünkön jól küzdöttünk. A bajnokság most nyugodtabb, ami annyit jelent, hogy jobban tudunk koncentrálni a Bajnokok Ligájára és a kupára. A klubnál mindenki akarja ezeket a serlegeket, természetesen én is.

Ha már a Bajnokok Ligáját említed, jön a Sevilla elleni meccs. Hogyan álltok hozzá ehhez a meccshez a 2-1-es odavágó után?

Nagy intenzitással kell játszanunk, 100 százalékosan koncentráltnak kell lennünk. Hazai pályán egyértelmű, hogy nagy lendülettel és kedvvel kell játszanunk. Jó meccsen szép futballal akarunk győzni egy olyan ellenféllel szemben, amely jó játékra képes. Koncentráltnak és nagyon motiváltnak kell lennünk.

Utolsó kérdés, hogyan ítéled meg a Bayern esélyeit az idei Bajnokok Ligájában? Vannak erős ellenfelek, mint például a Real Madrid, a Barcelona (kiesett) és a Liverpool. Mekkora esélyei vannak a Bayernnek?

Azt hiszem jók az esélyeink. Vannak erős csapatok, amelyek jó futballra képesek. Szerintem sikerülhet. De meccsről meccsre kell gondolkodnunk. Nem szabad a jövőbe gondolnunk, csak lépésről lépésre. Először szerdán kell nyernünk, ezután gondolkodhatunk tovább.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top