Edzőkérdés

BILD: Niko Kovac lesz a Bayern edzője!

A német lap biztosra véli az információikat.


A BILD információi szerint a Bayernnél való edzőkeresés véget ért, ugyanis az Eintracht Frankfurt vezetőedzője, Niko Kovac veszi át a Rekordbajnok irányítását! A 46 éves horvát 2001 és 2003 között volt a Bayern profijátékosa, jó barátságot ápol egykori csapattársával, a klub sportigazgatójával, Hasan Salihamidziccsel is.

A terv szerint Robert Kovac, Niko testvére és a Bayern egykori belsővédője, illetve Peter Hermann töltenék be a segédedzői posztot. Kovac könnyen megszerezhető, 2016 decemberében egy Bayernes kivásárlási záradékot is tartalmazó szerződést kötött a Frankfurttal.

Fredi Bobicot kérdezte a lap az értesüléseikről: „Épp most jövök Dániából, én nem kaptam erről értesítést. Niko mindig beszél velem, de ezek az információk nem jutottak el hozzám.”

Niko Kovac legutóbb nem cáfolta a vele kapcsolatos pletykákat, a szóba jött nevek közül ő a legesélyesebb. Ribéry és Robben állítólagos szerződéshosszabbítása is alátámasztaná azt, hogy a Bayern megtalálta a leendő edzőjét.

A BILD ritkán szokott tévedni, amikor ilyen magabiztossággal állít valamit. De vajon jó döntés lenne-e Uli(ék) részéről Niko Kovac kinevezése?



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top