Transzferpletykák

Zahavi: Lewa átigazolása nehéz és kényes művelet

Pini Zahavi, Lewandowski ügynöke a lengyel Przeglad Sportowy lap munkatársával ült le beszélgetni. Az izraeli sztárügynök már az elején leszögezte, ne kérdezzék őt részletesen a lengyel ügyéről. A lap azonban azt írja: Lewa új kihívást szeretne. Többször lett bajnok és gólkirály, bizonyos értelemben elérte korlátait.

Zahavi megerősítette, Lewandowski átigazolása nehéz és kényes művelet, most még senki nem tudja megmondani, hogy marad-e vagy távozik. Lewa a Realt, Real Lewát akarja, a lap szerint ez tény, bár Zahavi cáfolta, hogy megegyeztek volna a felek. „A szerződéses megállapodásokról vagy az átigazolási díjakrók szóló pletykák színtiszta spekulációk. Még semmi nem dőlt el.” Természetesen a Real is tisztában van az ügy nehézségével, értesültek Rummenigge határozott nyilatkozatairól is. Ugyanez volt a helyzet Coutinho átigazolásánál, a brazil végül – Zahavi részvételével is -, de végül harmadik legdrágább játékosként a Barcához igazolt.

A lengyel lap azt is írja, hogy Lewa már értesítette a Bayern egyik vezetőjét az álláspontjáról. Nyomást azonban nem helyeznek a müncheniekre, ugyanis a legjobb lapokkal ők rendelkeznek. A támadó reméli, hogy a vezetőség megértést mutat majd és négy évnyi tökéletes együttműködés után belemennek a transzferbe. A lap Zahavi nyilatkozata alapján tudja, hogy sok szempontból bonyolut a helyzet: Lewa a Bundesliga legjobbja, távozása negatív jelzésértékű lenne, a klub gyengeségét szimbolizálná. Hozzáteszik, hogy a Bayern számíthat arra, hogy Lewandowski elégedetlen lesz a csapatban, ha nem teljesítik kérését.

A sors iróniája, hogy a nyilatkozat óta ismét összesorsolták a Bayernt és a Realt a BL-ben.
ÁTIGAZOLÁSI PLETYKÁK

[pt_view id=”10923d8bq7″]

MÉG TÖBBET SZERETNÉK…

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top