Transzferpletykák

CM: Martial iránt érdeklődünk

Az olasz Calciomercato szerint Martial el kívánja hagyni a Manchester United csapatát, a Juventus szívesen megkaparintaná őt – az olaszok legfőbb problémája viszont az lehet, hogy az érdeklődő klubok között ott van a Bayern München is – írja a lapként nem túl hiteles Calciomercato. A hír értékét emelheti, hogy a Gianluca Di Marzio staffjába is tartozó Sky-os, de a Guardiannak is író Fabrizio Romano a cikk eredeti szerzője.

Martial távozási szándéka nem újkeletű, a francia RMC már február végén megírta, hogy Alexis érkezése miatt elakadtak a 2019-ig szóló szerződéshosszabbítási tárgyalások a felek között – már akkor pedzegettük, hogy komoly esélyes lehetne a Bayern szélsőposztjainak egyikére a 22 éves technikás támadó. Szerződése időtartama miatt viszonylag olcsón szerezhetné meg Coman és Tolisso honfitársát a Robbéry perspektívát kereső Rekordbajnok – Reschke ittléte alatt is érdeklődtünk az akkor még Monaco játékos iránt.

Korábbi sajtóhírek szerint az egyébként maradni kívánó Vidal iránt a manchesteri United is érdeklődik. Meglátjuk lesz-e az ügynek folytatása.




ÁTIGAZOLÁSI PLETYKÁK

[pt_view id=”10923d8bq7″]

MÉG TÖBBET SZERETNÉK…

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top