Bajnokok Ligája

Zidane: Nem csinálunk be; Kontrollálni akarjuk a játékot

A Realt képviselő Toni Kroos és Zidane mester is lerótta a meccs előtti sajtókörét.


TONI KROOS:

▪ A Bayern nagyon korán nyerte meg a bajnokságot, ettől függetlenül nem engedtek ki, nagyon sikeréhesek. Ezért egy erős Bayernt várok, nagyon jó formában vannak, jobb formában mint tavaly. Topfittek és Heynckes irányítása alatt csapatként ismét jobban játszanak. Érezni a klubon és a csapaton belüli jó hangulatot, be akarnak jutni a fináléba. Itt vagyunk, hogy megakadályozzuk ezt.

▪ Tovább akarunk jutni. Ebben a szezonban ez az utolsó lehetőségünk címet nyerni. Főleg a Bajnokok Ligájának van különleges értéke.

▪ Egy csapat klímája hihetetlenül fontos, fontos, hogy mindenki hanguatban maradjon. Jupp Heynckes különleges módon teremti ezt meg, ez az ő titka és a siker alapja. Ezt én magam is átélhettem, miatta megy nekik annyira jól.

▪ A Bayern erősebb mint tavaly és ezt el kell fogadnunk. De egy Bayern játékost sem szeretnék különösen veszélyesként kiemelni.


Jupp és Boa sajtótájékoztatója:

Jupp: A legegységesebb csapat nyeri meg a Bajnokok Ligáját – jók a megérzéseim
ZINEDINE ZIDANE:

▪ A csapat szellemileg és fizikailag is jó állapotban van. Remélem, hogy sikerül jó mérkőzést játszanunk az idegenbeli odavágón.

▪ A Bayern nagyot változott Jupp Heynckesszel. Maximális tiszteletem neki, nagy dolgokat vitt véghez, csak pozitívat tudok róla nyilatkozni. Ő csodálatra méltó.

▪ A holnapi meccsen a maximumot kell nyújtanunk. A Bayern nem csak egy jó csapat, hanem egy nagyszerű klub is.

▪ Nincs favorit, ez egy elődöntő és teljesen más, mint a tavalyi párharc volt, nem lehet összehasonlítást tenni a kettő között.  Azt tudjuk, hogy ezúttal talán többet kell tennünk ellenük.

▪ Nem csinálunk be, élvezzük ezeket a meccseket, játékosként, edzőként is.

▪ Tudjuk milyen erős a Bayern. Kontrollálni akarjuk a játékot, így ők nem tudnák játszani a sajátjukat.

▪ Nem akartam hogy James menjen. Többet akart játszani, ezt megértem. Soha nem volt vele problémám, Önök a fordítottját hiszik. Több játékot akart. Ez az egyetlen oka a váltásának.

▪ Jó formában vagyunk, de ki is kell használnunk ezt. Viszont egy nagyon erős csapat ellen játszunk.

▪ Sergio Ramos a vezérünk, nagyon fontos játékos számunkra. Amíg rendelkezésünkre áll és játszik is, addig jó nekünk.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top