Bajnokok Ligája

Zidane: A Bayern nagyszerű meccset akar játszani. De mi is.

A Bayern elleni meccs kapcsán Zidane és Ramos válaszolt a sajtó kérdéseire.


Sergio Ramos:

A visszavágóról és az esetleges BL-címről: Tudjuk mi a tét, egy lépés hiányzik a finálétól. Meg akarjuk védeni a címet. Nem nyugszunk le az odavágó eredménye miatt. 0-0-ról kezdjük a meccset, de természetesen ezúttal is győzni akarunk – a német bajnok ellen természetesen ez soha nem egyszerű – De megvan a lehetőségünk a Bajnokok Ligája megnyerésére – ha sikerül, nagyszerű szezont zárunk.

A Bayernről: Mindig tiszteletben tartjuk az ellenfelet, viszont jobban szeretünk a pályán beszélni. Simán nyerték meg a bajnokságot és ünnepelni akarnak. Remélem, hogy Kijevben mi is ünnepelhetünk egy címet.

A BL jelentőségéről: Nagyon különleges dolog a Bernabeuban Bajnokok Ligáját játszani, ez az esemény az egész város számára különleges. Ez egy elődöntő lesz, egy különös mérkőzés. Szükségünk van a közönségtől kapott szeretetre és elkötelezettségre, hogy legyőzzük az ellenfelet. Sok mágikus estet éltünk már itt, remélem a holnapi is az lesz.

A Real taktikájáról: Egyik erősségünk a hatékonyság. Nagyon alaposan tanulmányoztuk, hogyan és hol okozhatunk fájdalmat az ellenfelünknek. Tudjuk, hogy a Bayern jól kontrázik. A tervünk hasonló, mint az odavágón volt. Ki akarjuk használni ezeket a gyengeségeket.

Az odavágóról: Az 1-1 után a Bayernnek kellett jönnie – így sikerült újabb gólt szereznünk. Nem volt egyszerű Münchenben, a 2-1 nagyon jó eredmény. Holnap nagyon keményen kell dolgoznunk egy jó eredmény eléréséért. Az odavágón profitáltunk a jó védelmi teljesítményünkből.




Zinedine Zidane:

A meccsről: Tudjuk milyen fontos ez a meccs, illetve hogy mit kell tennünk. Nem szabad változtatnunk a dolgunkon, tudjuk mit akarunk csinálni. Az odavágón történtek nagyon jól alakultak számunkra – most elől kell demonstrálnunk, hogy tovább akarunk jutni. Teljes mértékben csak erre a mérkőzésre koncentrálunk, semmi másra.

Az ellenfélről: Nem szabad töprengenünk, gondolkoznunk vagy furcsa dolgokat csinálnunk a pályán – a kezdetekről arra kell koncentrálnunk, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. A Bayern azért jön, hogy nagyszerű mérkőzést játszanak, ez egy óriási klub. Tudjuk és fel vagyunk rá készülve. Mi is nagyszerű meccset akarunk játszani.

Nachoról és Iscoról: Nacho egy hónapja nem játszott, viszont sokat edzett, jól lehet, hogy kedden már játszhat. Fizikálisan mindketten jól vannak. De a játékosoknak 100 százalékosoknak kell lenniük, hogy játszhassanak, nagyon fontos az egészségük számunkra.

Carvajal pótlásáról: Nem fogom elárulni, ki játszik majd a jobbhátvéd poszton. Minden játékos motivált.


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top