Átigazolási hírek

Hivatalos: Wintzheimer a HSV-be igazol

A 19 éves német támadó négy éves szerződést írt alá a hamburgiakkal.


A kiesés ellen küzdő Hamburg kedd délután jelentette be, hogy egy négy éves, 2022-ig szóló szerződés keretein belül megszerezték Manuel Wintzheimer játékjogát a Bayerntől – ingyen, ugyanis a 19 éves ék szerződése nyáron jár le a klubnál.

Wintzheimer távozása komoly érvágás lehet az U19-nek, ugyanis 33 mérkőzésen 32 gólt lőtt, illetve 5 Regionalliga mérkőzésen további négy találatot vállalt. A magasabb színvonalon való több játéklehetőség érdekében igazolt a Hamburghoz. Nem meglepő a váltás, pár héttel ezelőtt Lukas Mai-jal együtt a HSV edzőközpontjában is látogatást tettek – a német belsővédő végül profiszerződést írt alá a klubbal.

Johannes Spors: Boldogok vagyunk, hogy Manuel teljes meggyőződéssel döntött a HSV mellett. Ő egy olyan játékos, aki mindkét lábával képes a kapuralövésre és akinek a személyisége is meggyőző volt számunkra.

Manuel Wintzheimer: Nagyon jó megbeszéléseink voltak, hálás vagyok, hogy aláírhattam az első profiszerződésemet. Nagyon örülök a klubnak, a stadionnak és a szirkolóknak is.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top