Válogatott

Két és fél játékosunk lesz ott az U17-es EB-n

Egy kölcsönben lévő tehetségünk is részt vesz a tornán.


Két jelenlegi ifijátékosunk, a télen megszerzett Louis Poznanski és az egyik legígéretesebb támadó, Oliver Batista Meier is tagjai Németország U17-es EB-keretének, már el is utaztak a torna helyszínére, Angliába.

Kettejük közül főleg az idei 35 meccsen 27 gólt és 12 gólpasszt jegyző Meier profi kerattagságára lehetett volna némi esély az idei két utolsó, a Köln és a Stuttgart elleni bajnokin, idén azonban biztosan nem láthatjuk őt az első csapatban.

A rendezvény május 4-től május 20-ig kerül megrendezésre, a németek a hollandokkal, a spanyolokkal és a szerbekkel küzdhetnek meg a továbbjutásért. Bár az fix keretben nincsenek ott, készenlétisként további három játékosunkat hívhatják be a csapatba: Jahn Herrmann, Jonas Kehl és Angelo Stiller várnak a lehetőségre.

További egy játékosunk érintett, Svédország soraiban ott van a Bayern által már hónapokkal ezelőtt leigazolt, de kölcsönben Helsinborgban hagyott Alex Timossi Andersson is, aki 2019 nyarán csatlakozik a klub profikeretéhez – várhatóan már idén nyáron megjelenik a Säbeneren edzeni.

A részletes programot az EB hivatalos felületén találjátok.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top