Transzferpletykák

Tillman is közel a távozáshoz

Manuel Wintzheimer biztosan távozik, a Frankfurt ellen debütáló és gólt szerző Niklas Dorsch is elhatározta: Máshol gyűjt játéktapasztalatot.

Ezúttal egy újabb óriási Bayern tehetségnek kikiáltott, az áttörést egyelőre elszalasztó játékos áll közel a távozáshoz: A 19 éves amerikai-német Timothy Tillmann szerződése nyáron lejár, szabad döntése szerint cselekedhet – a Nürnberg előljárója, Andreas Bornemann a Bildnek elmondta, érdeklődnek a helyi születésű játékos megszerzése iránt:

„Timothy Tillman a korából, a származásából és a klubjánál lévő jelenlegi helyzetéből fakadóan egy olyan jelölt, aki foglalkoztat minket.”

Az U19-es német válogatott játékos Ancelotti irányítása alatt gyakran játszott tesztmérkőzéseken, nem lógott ki a csapatból. Kora ellenére pedig a Bayern II rendszeres szereplője, 30 meccsen 6 gólt és 7 asszisztot jegyzett eddig, korábban állítólag a Barca is hívta őt. A Nürnberg nagyon közel a felkerüléshez, Timothy fejlődése szempontjából tehát elég jó lehetőség lenne a váltás. Csütörtökön álltólag az ügynökével jelent meg a szintén bajor klubnál, hogy tárgyaljanak a jövőről.

Azért remélhetőleg sikerül meggyőzni őt, hogy csak kölcsönbe távozzon szülővárosába. [pt_view id=”10923d8bq7″]

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top