Egyéb

Hasenhüttl: A Bayern megkeresett januárban

Az osztrák visszamondta a lehetőséget. 


Hosszú huzavona után április közepén eldőlt, Niko Kovac lesz a Bayern következő vezetőedzője. Persze nem a német születésű horvát volt az egyetlen jelölt, Ralph Hasenhüttl szombaton, a ZDF műsorában megerősítette, a klub őt is megkereste januárban, de visszamondta a lehetőséget. Január elsején a német lapok először írtak arról, hogy Ralph neve felmerült a Bayernnél, ezek szerint beváltak azok a híresztelések.

„Tény, jelenleg nem állok kapcsolatban más klubbal, de egyszer volt egy laza kapcsolatom az FC Bayern Münchennel.” Ralph elmondta, januárban telefonon keresztül vette fel a kapcsolatot vele a klub. „Elmondtam, hogy nem tudom elképzelni, hogy egy elsőosztályú megoldás legyek az FC Bayern számára, mert nincs nemzetközi tapasztalatom.” Arra a konkrét kérdésre, hogy a Bayern akarta-e őt, illetve ő nem akart a Bayernhez igazolni, igennel válaszolt.

Ezek után kérdés, Niko Kovac vajon hányadik választás lehetett a vezetőség számára? Heynckes és Hasenhüttl biztosan előtte volt a rangsorban, de nagy valószínűség szerint Tuchel, Löw vagy Klopp neve is előbb felmerülhetett a klubnál, mint Niko Kovac személye.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top