Átigazolási hírek

Boateng: Nincsenek távozási gondolataim

A Bayern belsővédője az új hazai mez bemutatóján érintett pár témát.


Az állapotáról: Egészségügyileg jobban vagyok. Személy szerint nem hiszem, hogy veszélyben forog a VB számomra. Remélem, hogy az elkövetkezendő napokban újabb előrelépést tehetek. Türelmesnek kell lennem, nem szabad kockáztatnom és túl korán visszatérnem. Joachim Löw tudja, hogy ez a célom, és abszolút reális, hogy én is utazom.

Neuerről: Az ellenfél már akkor tisztel, amikor látja Manut és tudja, a labda nem fog olyan könnyedén bejutni a kapuba. Jó érzést őt a csapatban tudni.

A Köln elleni Lewa-Jupp afférról: Igaza van az edzőnek, ő a főnök. Játékosként érzelmes vagy, talán szereznél még 1-2 gólt – de az világos, hogy az edzőé a felelősség.

Az új mezről: Számomra fontos, hogyan érzem magam egy mezben. Kellemetlen, ha pályán vagyok és a mez nem nagyon passzol hozzám.

A jövőjéről: Egy bizonyos korban természetes, hogy foglalkoztatja az embert ez a kérdés. De szerződésem van, és nincsenek semmiféle távozási gondolataim. Nagyon jól érzem magam a Bayernnél, jelenleg egyáltalán nem gondolok az átigazolásra, egyszerűen fitt szeretnék lenni és játszani akarok a Világbajnokságon. Jelenleg nagyon boldog vagyok a Bayernnél.

Boateng legutóbb a Real Madrid elleni hazai BL-meccs előtt adott kétes nyilatkozatot, amelyet most talán tisztázott egy kicsit.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top