Átigazolási hírek

Hivatalos: Shabani profiszerződést kapott

Lukas Mai után újabb fiatal kapott bizalmat.


Az FC Bayern bejelentette, hogy 2020-ig szóló profiszerződést kötöttek a klub U19-es játékosával, a Frankfurt ellen debütáló Meritan Shabanival. A támadó középpályás 12 éve tagja a Bayernnek. A szerződéskötés nem számít meglepetésnek, a Bayern sportigazgatója múlt héten már jelezte a klub szándékát.

Salihamidzic: Meritan egy nagyon tehetséges, sokoldalú játékos, aki valamennyi ificsapatunkban megfordult. Nagyon örülünk, hogy hosszútávon is a klubhoz köthettük őt. A benne rejlő potenciálját a legmagasabb szintű edzéseken és a Frankfurt elleni bajnokin is bizonyította.

Shabani: Az FC Bayern az én klubom. Hihetetlenül örülök ennek a lehetőségnek. Az elkövetkezendő években még inkább fejlődni akarok és sokat akarok tanulni.

A 19 éves müncheni születésű játékos 30 idei tétmeccsen 9 gólt szerzett és 5 gólpasszt adott. A profiszerződésnek egyelőre nincs sok jelentősége,  korábban pl.  a távozás előtt álló Felix Götze, Niklas Dorsch vagy Fabian Benko sem tudta beverekedni magát a csapatba. Talán épp Meritannak jöhet össze az áttörés.


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top