Bundesliga

Heynckes: Berlinben egy másik Bayernt fognak látni | Reakciók: FCB-VFB

A Stuttgart elleni csúfos szezonzárót követő nyilatkozatok. 


Jupp Heynckes: Gratulálok a VFB-nek! Nagyszerűen játszottak, mindenekelőtt kontráztak, és végül megérdemelten győztek. Nagyon szervezettek voltak, a védelmük is jó volt. 1-1-nél volt három komoly kihagyott lehetőségünk. Ha ilyen nagyszerű védelem ellen játszol, meg kell szerezned a vezetést, ekkora az ellenfélnek módosítania kell a taktikáját. Vannak ilyen napok. Fel kell dolgoznunk a vereséget és optimálisan kell felkészülnünk a kupadöntőre. Berlinben egy másik Bayernt fognak látni. Ez a meccs nem csorbítja a szezonunkat.

Thomas Müller: Ez egy határozott vészcsengő volt a kupadöntő előtt. Ezeket a negatív energiákat bele kell fektetnünk az edzéshétbe, ez a teljesítmény nem volt méltó egy német bajnokhoz. Nem vonultattuk fel a pályára azt a mentalitást, amely bajnokká tett minket. Kicsit sajnálom.

Sven Ulreich: Nagyszerű érzés volt ma átvenni a Salátástálat. Keményen dolgoztunk érte, örülök, hogy ebből kivehettem a magam részét is. Ma bosszantó vereséget szenvedtünk. Jó meccset akartunk játszani, már csak az edző miatt is. Ki kell elemeznünk ezt és a jövőheti kupadöntőben másképp kell csinálnunk a dolgokat.

Niklas Süle: Természetesen ez egy nagyszerű nap számunkra, bár elég szarul játszuttunk, én is. Az első bajnoki cím valami igazán különleges. Voltak ma jó szakaszaink és a szünet előtti 20 percet megnyomtuk. Ekkor megvoltak a lehetőségeink, de végül bekaptuk a második gólt. Fura meccs volt. Gyengén kezdtük a szezont, de keményen dolgoztunk tovább, szívesen megajándékoztuk volna egy győzelemmel az edzőnket. De jövő héten is lesz egy nagy mérkőzésünk.

A bajnoki ünneplés emlékezetes pillanatai (képek, videók)

Tayfun Korkut: Nagyon egységes teljesíményre volt szükségünk, másképp ez nem is lett volna lehetséges. Nagyon hatékonyan játszottunk, ez a meccs volt az elmúlt hetek csúcspontja. Az Európa Ligára egyáltalán nem gondoltunk a meccs előtt, jövő héten viszont leülök a TV elé és egy pohár bor társaságában megnézem a kupadöntőt. Lesz ami lesz, nem tudjuk befolyásolni.

Ron-Robert Zieler: A csapat őrületes karaktert mutatott. Jól védekeztünk, volt pár jó védésem és remekül kontráztunk. Nehéz kiindóhelyzetből léptünk pályára, de hihetetlen lett a mérkőzés végkifejlete.

Holger Badstuber: Szuper tavaszi szezont játszottunk, mindig hoztuk a teljesítményünket. A mai győzelem meglepő volt számomra, természetesen volt egy kis szerencsénk is. (…) A futball egy gyorséletű üzlet, már egy éve hogy távoztam. Természetesen mindig szeretni fogom Münchent, a Bayernt és a szurkolókat is. Egyre tovább menetelek az utamon, ezért a búcsúztatás nem volt annyira érzelmes számomra.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top