Interjúk és nyilatkozatok

Robben: Fontos akarok lenni a csapat számára

Arjen továbbra is bízik a BL-győzelemben.


A múlt héten eldőlt, Arjen Robben 2019-ig hosszabbítja meg szerződését a Bayernnel. A szombati Meisterfeier során tett pályaszéli nyilatkozatában indokolta döntését:

„A következő szezonnak is itt akarok nekilátni. Fontos akarok lenni a csapat számára. Ezért írok alá. (…) Kilenc éve vagyok a Bayernnél, örülök hogy a tizediket is végigvihetem. Az FC Bayern egy topcsapat. Itt csak a győzelmek számítanak. Címeket kell nyernünk, csapatként és egyénileg is teljesítenie kell mindenkinek”

Robben számára nem érhetett véget így a Bayernes pályafutása, a Real elleni 8. percben már cserélni kellett őt – kupadöntős szereplése is erősen kérdéses. A 35 éves holland bízik benne, hogy 2013 után jövőre ismét elnyerheti csapatával a Bajnokok Ligáját.

„Ez még egy nagy cél! Ha a csapat együttmarad, a következő szezonban topkeretünk lesz. Ezek a Real Madrid elleni elődöntők azt az érzést keltették bennem, hogy jövőre is képesek vagyunk arra, hogy ilyen jól teljesítsünk.”

Hogy végül ott lehet-e május 19-én, Jupp búcsúmeccsén a kupadöntőben, arról még nem tud biztosat mondani: „Mindent megteszek ezért, meglátjuk hogy alakul ez a hét. Ha nem megy, sajnos el kell fogadnom.”Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top