Átigazolási hírek

Hivatalos: Hoffmann profiszerződést kapott

2021-ig írt alá a kapustehetség.


A Bayern München bejelentette, hogy Lukas Mai, Meritan Shabani és Franck Evina után újabb fiatal játékossal, az U19-es csapat 19 éves kapusával, Ron-Thorben Hoffmannal is szerződést, 2021-ig szóló megállapodást kötöttek.

Salihamidzic: Nagyon örülünk, hogy Thorben személyében újabb tehetséget tudtunk meggyőzni. Kiemelkedő adottságokkal rendelkezik. A büntetőterületen belül és a vonalon is többször bizonyította tudását.

Hoffmann: Négy éves korom óta vagyok Bayern szurkoló. A müncheni profiszerződéssel egy álom vált valóra. Sokat tettem ezért, de csak most kezdődik a munka tényleges része. Meg akarom vetni a lábam a profi labdarúgásban. Ehhez az FC Bayern kínálta a legjobb lehetőségeket, amelyet a mindennapi edzések és a versenysorozatok során akarok kihasználni.

Ron 2015-ben igazolt az RB Leipzig csapatától a Bayern utánpótlásába, idén 24-szer a Bundesliga U19-ben, háromszor a Youth League-ban lépett pályára. Tavaly a 19 éven alattiak bajnoki döntőjéig menetelt, de büntetőrúgások során végül kikapott csapatával.

Hoffmann ezzel akár a Bayern harmadikszámú, illetve az amatőrök elsődleges kapusává is előléphet. Starke nem valószínű, hogy folytatja, míg a másik kapustehetség, Christian Früchtl kölcsönben fejlődhet tovább.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top