Interjúk és nyilatkozatok

Hoeness: Azt tesszük, amit jónak tartunk – el kell fogadniuk ezt

A Bayern elnökét az esetleges sztárigazolásokról, a szezonról, Kovacról is kérdezték.


A szezon értékeléséről: Sajnálom, hogy egy viszonylag gyenge meccsel vetettünk véget egy lenyűgöző szezonnak, nem ezt érdemeltük. A Stuttgart elleni utolsó bajnoki meccsig és tegnapig bezárólag tulajdonképpen csak jó mérkőzéseket abszolváltunk. Kár, hogy a Real-meccs után ennyire kifogytunk a motivációból. Ezért el kell hogy mondjam, a Frankfurt tegnap megérdemelten lett kupagyőztes.

Kimmich nyilatkozatáról, miszerint brutálisan csalódást keltő szezon volt: Ez természetesen egy teljes ostobaság, ugyanis ha az ember ennyire egyértelműen német bajnok lesz, ha pár centiméterre marad el a Bajnokok Ligája döntőjétől és DFB-kupa győzelemtől, akkor nem fogom rosszra értékelni ezt a kiemelkedő szezont.

Egy nyári megaigazolásról: Kizárok egy nagy átigazolást! Nem fogunk már semmit invesztálni, a saját játékosainkat fogjuk ösztökélni arra, hogy jobbak legyenek a tegnapi teljesítménynél. Szükségünk van egy-két olyan játékosra, akik nem csak a gyenge ellenfelekkel szemben, hanem a fontos meccseken is magas teljesítményt nyújtanak. Ezen fogunk dolgozni (értve a saját játékosokra) (…) 100 milliós transzferre idén biztosan nem fogunk beruházni. Többé kevésbé ezzel a kerettel vágunk neki a szezonnak, meglátjuk Niko mit hoz ki belőle.

Niko Kovacról: Négy hete mindenhonnan azt lehetett hallani: „Hogyan lehet egy ilyen tapasztalatlan edzőt kinevezni?” Most pedig mindenkit lenyűgöz. Azt tesszük, amit jónak tartunk. Ezt el kell fogadniuk.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top