Transzferpletykák

Francia sajtó: Érdeklődünk Pavard iránt – a VFB nem akar megválni tőle


A francia Le10Sport exkluzivnak jelentett információi szerint a Bayernnél le vannak nyűgözve Benjamin Pavard képességeitől, ezért készen állnak már ezen a nyáron lecsapni rá.  A Stuttgart 22 éves francia válogatott játékosa a védelem tengelyében illetve jobboldalán, valamint a hatos pozícióban is bevethető. Szerződése 2021-ig szól és ott lesz a VB-n is, többek között a Dortmund, a Liverpool és a Tottenham érdeklődik még iránta.


A svábok ügyvezetője, Michael Reschke korábban a BILD-nek beszélt a játékosról: „Egyértelmű, hogy kivételes tehetségből nemzetközi topjátékossá válhat, jelenleg mi vagyunk az ideális klub neki, ezt pedig ő is érzi. Ha a jövőben az európai topcsapatok komoly érdeklődést tanúsítanak iránta, össze fogunk ülni. Ezt tudja Benjamin és az ügynöke is.”

Pavard 2016 nyarán a Lille csapatából 5 millióért került a VFB-hez, ahol csapata idei összes bajnokiját végigjátszotta. A kérőknek állítólag legalább 30 milliót kell ajánlaniuk, hogy a komoly építkezésbe kezdő stuttgartiak szóba elegyedjenek velük.

UPDATE: A hírre reagálva Michael Reschke ezúttal más hangnemet ütött meg, a „Stuttgarter-Nachrichten” lapnak nyilatkozott: „Benjaminnak nincs kivásárlási ár a szerződésében. Nem akarunk megválni tőle. Vele tervezzük a jövőt, számunkra ő egy abszolút kulcsjátékos. Örülünk, hogy egy ilyen kvalitású játékos van a csapatunkban. Ennyi. A srác nagyon jól érzi itt magát.”



[pt_view id=”10923d8bq7″]

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top