Átigazolási hírek

Rebic: Nehéz lenne a Bayernnek nemet mondani

Niko Kovaccsal kiváló a kapcsolata, Hummels is dícsérte őt.


Ante Rebic, a Frankfurt 24 éves horvát támadója két gólt vállalva juttatta kupagyőzelemhez csapatát a Bayern ellen. Most a Goalnak adott interjújában a Kovaccsal való viszonya mellett egy esetleges Bayern-átigazolásról is beszélt.

Rebic: „Niko Kovaccsal mindig jó kapcsolatban álltam, az U21-es és a felnőtt válogatottnál is dolgoztunk együtt. Élveztem a munkát vele. Köszönet neki, most viszont a Bayernhez megy, meglátjuk mit hoz a következő szezon számára. (…) Egyelőre nem gondolok egy átigazolásra, először szeretném jól kipihenni magam, hosszú és kemény szezon áll mögöttünk. Bayern? Ha a Bayern kopogtat, nehéz lenne nemet mondani nekik.”

A horvát játékos lendületét maga Mats Hummels is elismerte: „Ő egy nyíl, a gyorsasága az egyik legnagyobb erénye.” Erre reagálva Ante elmondta: „Talán. Egy kicsit megleptem őket a gyorsaságommal. Örülök ennek a kijelentésnek, megtiszteltetés, ha egy ilyen játékos dícsér téged. Köszönöm neki.”


Rebicet az első, de a második gólnál sem tudta tartani a Hummels-Süle páros.

A 14-szeres válogatott játékos 28 tétmeccsen 9 gólt szerzett és 3 gólpasszt adott az Eintrachtban – kupadöntős teljesítménye alapján és az újdonsült edzővel való jó kapcsolata, játékstílusa miatt akár tipikus Bayern igazolás is lehetne.

Ezt talán ő maga is sejtheti, az alábbi kinyilatkoztatásával épp olyan játékosnak írja le magát, amelyre Uli Hoeness szerint a Bayernnek szüksége van: „A legerősebb csapatok ellen mindig a legjobb teljesítményemet nyújtottam. Ezeken a meccseken nagyon motivált vagyok, egyszerűen több terület áll rendelkezésemre.” Rebic a 2017-es, BVB elleni elbukott döntőben is gólt szerzett. Természetesen tagja a horvát VB-keretnek is.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top