átigazolási hírek

Hoeness: Bebizonyítjuk a futballvilágnak, hogy…

A Bayern elnöke szerint a klubnak továbbra is nagyobb a hatalma, mint egy játékosnak.


Uli Hoeness a Meisterfeier napján kizárta, hogy a Bayern komoly horderejű átigazolást hajtana végre, inkább a jelenlegi keret koncentrációjának fejlesztésére, és Niko Kovac munkájára helyezné a fő hangsúlyt. Rummenigge pár nappal ezelőtt viszont úgy nyilatkozott, ha a Bayern valamikor bele akar menni egy 80-90 milliós játékos leigazolásába, képesek meghúzni ezt a lehetőséget is.

“Egy nap megtörténhet. De nem idén. Amit Karl-Heinz és én mondtunk, azok nem zárják ki egymást.” – nyilatkozta az elnök, aki nem akar komoly változtatásokat a jelenlegi keretben. Robert Lewandowski esetleges távozásáról is rengeteg a pletyka, a támadó és az érdeklődő klubok azonban egyre inkább veszítik el a reményt ennek bekövetkeztére.

“Be fogjuk bizonyítani a futballvilágnak, hogy továbbra is a klub az erősebb.” – üzente megrendíthetetlenül Uli, aki nagyon jónak találja a következő szezonra rendelkezésre álló keretet: “Gnabry volt az egyik legjobb támadó ősszel.” Hosszú sérülése után Kingsley Comanra úgy tekint, akárcsak egy új igazolásra, de fixen jön Leon Goretzka is – “Ez három fiatal és új srác. Óriási potenciál van bennünk.”

Igazolás azért még várható, a Kicker szerint Niko Kovac az elkövetkezendő napokban meg is érkezik Münchenbe, hogy például Kevin Vogt leigazolásának a lehetőségéről is diskuráljon a vezetőséggel. A lapok 25 millió euró körüli átigazolási díjról cikkezgetnek.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

To Top