Edzőkérdés

Peter Hermann is nyugdíjba vonul

Jupp Heynckes jobbkeze, a nagy népszerűségnek örvendő Hermann sem folytatja a munkát.


Kiderült, Jupp Heynckes után a 66 éves Peter Hermann is visszavonul a szakmától: „Hazamegyek és nyugdíjba vonulok.” – nyilatkozta a Kickernek.

UPDATE: A nyilatkozat másnapján a Bayern is bejelentette Hermann távozását. Brazzo: „Peter Hermann közölte velünk, hogy vissza szeretne térni a hazájába, a családjához. Köszönjük a kiemelkedő munkát és minden jót kívánunk neki a jövőre való tekintettel”

Hermann 29 évig tevékenykedett másodedzőként, ebből 2011 és 2013 nyara között, valamint 2017 októberétől, Jupp Heynckes kifejezett kérésére, feltételeként dolgozott a Bayernben. Ez idő alatt nem csak a csapaton belül, hanem a szurkolók között is hatalmas elismerésre tett szert.

Nehéz döntést hozott, de indokul több tényezőt is említett: A pályán évekig nyújtott szakadatlan munkavégzésre, az unokával való több időtöltésre, és alapból a megérdemelt pihenőre hivatkozott, illetve a Bayern után sem akarta máshol folytatni a munkát. Hermann az elmúlt hónapokban több scout megbízást is kapott, az esetleges visszatérést egyelőre nyitva hagyta. Komoly megbízást egyelőre biztosan nem fog vállalni.

Niko Kovac egyik segédedzője biztosan testvére, a Bayern egykori belsővédője, Robert lesz. Hermann Gerland vélhetően a Bayern utánpótlásába fog visszatérni.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top