Átigazolási hírek

Telegraph: Bale célpontja a MU vagy a Bayern lehet

A Bayern nem tervez nagy beruházást, de előfordulhat, hogy él a lehetőséggel.


Az angol források közül a hitelesebbek közé tartozó Telegraph említlésszerűen azt írja, hogy BL-döntőben csereként beállva két gólt szerző, de a szezon során sokszor mellőzött Gareth Bale potenciális célállomása a Manchester United vagy a Bayern München lehet. Állítólag a Sport Bild is úgy tudja, hogy a 28 éves walesi szélső el tud képzelni egy Bayernbe való átigazolást.

Ezt támaszthatja alá áprilisi nyilatkozata is, amelyben a Bayern München álítólagos érdeklődéséről kérdezték: „A labdarúgásban soha nem mondhatod azt, hogy soha. Jelenleg a Real Madridban focizom és élvezem ezt. Az FC Bayernnek fantasztikus csapata van, a múltban is mindig Európa egyik legsikeresebb klubja volt. Mindenki számára megtiszteltetés, ha ezzel a klubbal hozzák összeköttetésbe. Jelenleg viszont a Real Madrid játékosa vagyok.”



A BL-döntők történelmének egyik legszebb gólját szerző játékosa a győztes finálé után az alábbit nyilatkozta jövőjéről: „Hétről hétre játszanom kell, különböző okok miatt ez nem így történt. Több percet akarok, ha ezt nem kapom meg a Real Madridnál, máshol kell körülnéznem. Össze kell ülnöm az ügynökömmel, hogy a jövőmről beszéljünk. Talán maradok, talán nem.”

Bár Uli Hoeness határozottan elmondta, a Bayern idén nem hajt végre nagy beruházásokat, Rummenigge még előtte úgy nyilatkozott, ha a Bayern akar egy játékost, vagy ha valami érdekes történik a piacon, foglalkozni fognak a dologgal és akár 80-90 millió eurót is képesek lennének kiadni egyetlen játékosért. Bale szerződése 2022-ig szól, idén 39 tétmeccsen 21 gólt lőtt és 8 gólpasszt adott a Real színeiben. Sérülés miatt 14 mérkőzést kellett kihagynia.

Vajon Robben és James után ő lesz a következő, akit a Bayern kiemel Madridból?



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top