Átigazolási hírek

Alaba: A következő szezonban is a Bayernben fogok játszani

A távolabbi jövőjét egyelőre nyitva hagyta a 25 éves osztrák játékos.


Két héttel ezelőtt George, David Alaba apjának állítólagos nyilatkozata járta át a sajtót, melyet a spanyol AS indított el: „Mindenki tudja, hogy a Real Madrid érdekődik David iránt, ez nem titok. De erről jelenleg nem tudunk többet mondani, ez nem a megfelelő időpont rá. Meglátjuk mi lesz nyáron.” – idézték.

Az osztrákok edzőtáborában most maga az érintett beszélt a vele kapcsolatos pletykákról: „Megkérdeztem erről édesapámat, semmit nem tudott róla. (…) Nagyon nagyon jól érzem magam Münchenben és vannak még itt terveim. (…) Tudom, hogy a labdarúgásban nagyon gyorsan változhatnak a dolgok, de még sokáig köt ide szerződés, jól érzem magam és azt hiszem a következő szezonban is a Bayern Münchenben fogok játszani.”

De vajon zavarják-e a pletykák, konkrétan a Reallal kapcsolatos híresztelések? „Nem, ellenkezőleg. Valahol büszkévé tesz engem, ha ilyen klubokkal hoznak szóba. Azonban a világ egyik legjobb klubjánál játszom, vannak még ott terveim és szeretném az utamat is továbbjárni. Megvannak a következő szezonra vonatkozó céljaink. De természetesen mindig keresem a kihívásokat. A jövőmről jelenleg nincsenek gondolataim.”

Alabának 2021-ig szóló szerződése van a Bayernnel, a távolabbi jövőben úgy tűnik nem lenne ellenére egy átigazolás, erre korábbi interjújában is utalt. A vezetőség felfogását figyelembe véve szinte esélytelen, hogy az elkövetkezendő 1-2 évben máshol folytassa pályafutását a Bayern balbekkje.




[pt_view id=”10923d8bq7″]

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top