Válogatott

Manu ismét védett – „Hihetetlen a kisugárzása”

Neuer ezúttal 70 percet játszott az U20-asok oldalán.


Manuel Neuer hétfőn, az U20-as német válogatott elleni teszmeccsen tért vissza a Nationalelf kapujába. Szerdán ismét a korosztályos srácok voltak Jogi Löw játékosainak ellenfelei, a 32 éves portás ezúttal viszont a fiatalok hálóját őrizte. Nem is kaptak hét gólt, az A-csapat Müller büntetőjével és Draxler góljaival csak 2-0-ra győzött.

Neuer napról napra jobb formának örvend, a jelentések alapján már most olyan, mintha soha lett volna távol, volt több komoly védése is. Szombaton jön az osztrákok elleni tesztmeccs, Andreas Köpke kapusedző szerint azon a meccsen is ott lehet a pályán a Bayern kapusa.

Niklas Süle: „Manu testbeszéde őrületes, ő a világ legjobb kapusa. Ma is szuper volt, két-háromszor is nagyon jó reflexszel védett. Az első tesztmeccsen egy csapatban játszottunk, hihetetlen kisugárzása van. Nagyon fontos számunkra.”

Frank Kramer, az U20-asok edzője: „Manuel Neuer egy tökéletes kapus. Nem úgy veszem észre, mintha nyolc hónapot hagyott volna ki. Már az a kisugárzás, ahogy mozog, teljesen más élőben, mint a televízióban.”

Thomas Schneider másodedző: Ha így folytatja, előreláthatólag játszani fog szombaton az osztrákok ellen. Ha egy olyan hihetetlenül jó kapusod van mint Manuel Neuer, a lehető legtovább akarod nyitva hagyni a kaput a visszatérésre.

További jó hír, hogy Jerome Boateng visszatérése is jó ütemben halad, labdás edzései után jövő héten elvileg már a csapattal edzhet, a Szaud-Arábia elleni utolsó felkészülési meccsen pedig talán játéklehetőséget is kaphat.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top