Átigazolási hírek

Vidal: Tudom milyen értéket képviselek – sok ajánlatom lesz

A chilei nyugodtan jár el a jövőjét firtató kérdésekkel, jelenleg is az állapotán dolgozik.


Arturo Vidal keményen dolgozik, hogy operációt kívánó térdsérülése után fitten kezdje meg az új szezont – egyelőre kérdéses melyik csapatban teszi ezt meg. A 31 éves játékos egy chilei televízióban, az Ahora Noticiasban nyilatkozott helyzetéről:

„Mindenki tudja, hogy a Bayernnél egy év van hátra a szerződésemből. Nagyon nyugodt vagyok és tudom milyen értéket képviselek. Tudatában vagyok ennek, amikor fontos meccseken kell játszanom, és tudom hogy ki vagyok én. Ezért sok ajánlatom lesz, amikor az átigazolási piac megnyílik.”

Vidal instagramon feszít.

Hogy ezen a nyáron el kell-e hagynia Münchent, azt az ügynökére bízza Rey Arturo: „Nyugodtan fogok eljárni a helyzetemmel. Ügynököm, Fernando rendelkezésemre áll, hogy mindenről gondoskodjon. Megpróbálok regenerálódni és kipihenni magam. Mindegy, hogy váltok-e vagy sem, 100 százalékosan fitt akarok lenni.”

Ha váltania kell, tudja milyen csapatba kell igazolnia: „Ha csapatot váltok, fontos számomra, hogy a Bajnokok Ligája címért harcolhassak. Fontos dolgokért akarok küzdeni, hogy Chile nevét méltóan képviselhessem.”

A Sport Bild újságírója, Christian Falk szerint a Bayern egy jó ajánlat esetén hajlandó lenne idén nyáron eladni Arturot. Jó döntés lenne megválni  tőle vagy sem? Véleményeiteket a cikk alatti kommentszekcióban is megoszthatjátok.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top