Átigazolási hírek

CDS: A Juvét is érdekelheti Lewandowski

Az olasz klub Higuain távozása esetén próbálkozhat meg a lengyel megszerzésével.


Az olasz Corriere dello Sport szerint Gonzalo Higuain távozása esetén a Juventust érdekelheti Robert Lewandowski leigazolásának a lehetősége. Az argentin helye állítólag már nem annyira fix Torinóban, a VB után akár átadólistára is kerülhet a 30 éves támadó – derül ki a Juvét birtokló csoport korábbi nyilatkozatából. Korábbi kiszemeltként Mauro Icardit hozták szóba az olaszokkal, vasárnap kerültek címlapra a Lewandowskiról szóló pletykák is.

A spanyol Cadena SER szerint a Real semmiképp nem tervezi leigazolni a lengyelt. Kérdéses, ezek után melyik klubba távozna, melyik klub lenne hajlandó komolyabb ajánlatot tenni Robertért. Illetve, hogy a Bayern vezetőségét végül meg tudják-e győzni Zahaviék a váltásról.

Egy biztos, a két klub között kiváló a kapcsolat, több üzletet is lebonyolítottak már egymással a felek: Vidal, Coman, Benatia, legutóbb pedig Costa igazolt át a másik csapatba, az Öreg Hölgyek hamarosan ki is csengetik a Bayernnek a 46 milliót a brazil szélsőért. Arra, hogy Lewa végül a Juvéba igazol, csekély esélyt látunk – ha esetleg mégis távozik, jobb eséllyel valamelyik kirakatklubban (PSG, MU) folytathatja pályafutását… Bármelyik klub is vinné őt, mindenképp remek tárgyalóalapot jelenthet Lewa a Bayern számára.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top