Átigazolási hírek

Hivatalos: Felix Götze az Augsburghoz igazolt

A Bayern továbbra is figyelni fogja a német védő teljesítményét.


Az Augsburg bejelentette, hogy leigazolták a Bayern 20 éves közép-, jobbhátvédjét, Felix Götzét. Mario kistesója 2014-ben érkezett a dortmundi akadémiáról, tavaly 2019-ig szóló profiszerződést írattak vele alá a Säbeneren. Most 2022-ig kötelezte el magát az élvonalbeli Augsburghoz – hogy milyen feltételek mellett sikerült megállapodni, azt a klubok már nem hozták nyilvánosságra.

Jochen Sauer, a Bayern Campus vezetője: Felix az elmúlt években nagyon jó fejlődésen ment keresztül, a stabil élvonalbei csapathoz való átigazolása a karrierje következő lépése. Köszönjük neki az FC Bayernért nyújtott teljesítményét és minden jót kívánunk neki Augsburgban – a további karrierjét élénken követni fogjuk.

Stefan Reuter, az Augsburg ügyvezetője: Örülünk, hogy Felix Götze személyében egy tehetséges, fiatal játékost üdvözölhetünk az Augsburgnál. Nagyon tanulékony és jól képzett, úgy gondoljuk, hogy profiként nálunk teheti meg a következő lépését.

Felix Götze: Közelről figyeltem az FC Augsburgot és láttam, milyen sok fiatal játékosnak szavaznak bizalmat itt. Ezért azt hiszem, hogy az Augsburgba való átigazolásom a legjobb lehetőség arra, hogy a lehető legjobban fejlődjek tovább.

Hiába írt alá 2017 nyarán profiszerződést a Bayernnel, tétmérkőzésen egy percet sem játszott a felnőtt csapatban. A Regionalliga idei kiírásában 19-szer kapott játéklehetőséget.

Minden jót Félix!Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top