Átigazolási hírek

Spanyol sajtó: Lewa vallott a Realnak, a madridiak ismét akarják őt

100 millió fölött fizethetnek a madridiak a Bayernnek.


Újabb fordulat! A madridi ABC lap szerint a Real Madrid vezetőségének elsődleges célja ismét Robert Lewandowski megszerzése – méghozzá azért, mert a madridiak őt látják a legkönnyebben mozdítható középcsatárnak a piacon.


Az ABC Spanyolország harmadik legnagyobb, általános hírekkel foglalkozó lapja,
és az első jelenleg is aktív madridi lap a piacon. (Wikipedia)


A másik alternatíva Harry Kane, akire viszont legalább 222 milliós cédulát tűzött ki a Tottenham, és a Real állítólag 175-nél többet biztosan nem adna érte. A csirkék tulaja, Daniel Levy rendkívül nehéz tárgyalópartner, Modric és Bale átigazolását is augusztus 31-én engedélyezte – a Real nem kockáztathat a transzferszezon utolsó napjáig, mindenképp akarnak egy komoly kaliberű támadót. Salah és a Liverpool nem áll szóba a Reallal, illetve Neymar megszerzése is nehéz műveletnek számít.




A Bayern csatára tűnik a legkézenfekvőbb, legkedvezőbb árcédulájú játékosnak, ráadásul ő maga is távozni akar, sőt a Realban akarja folytatni pályafutását –  az ABC és a Cadena SER szerint szinte könyörög, hogy győzzék meg a Bayernt egy átigazolásról, ezért a további érdeklődőket említeni sem érdemes. Korábbi hírek szerint Zinedine Zidane nem tartott volna igényt a BL végjátékban gyenge teljesítményt nyújtó lengyelre, távozásával azonban ismét Madridba vezethet Lewa útja. Az ABC szerint 120 milliós biznisz tűnik valószínűnek, a lengyel pótlását pedig Timo Wernerrel oldanák meg a bajorok. Nem tudni, hogy ez az ABC saját forrásából származik-e, vagy a német sajtóban spekulációként felmerült anyagokból vették át a lipcsei csatár nevét.

A Real hajlandó megvásárolni Lewandowskit, jelenleg a Bayern térfelén pattog a labda. Azok után, hogy a vezetőség többször is határozottan nyilatkozta, Lewa nem eladó, Zahavi nyilatkozata után a BILD és az Abendzeitung felkeresésére már egyáltalán nem kommentálták az ügyet Uliék.

 

To be continued…



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top