Átigazolási hírek

KHR: Lewa marad, Boa mehet, Thiagoval tervezünk, de…

Rummenigge nyilatkozott Kevin Vogtról, a VB-ről és Neuerről is.


Karl Hopfner szövetségi érdemkeresztjének ünnepélyes átadásáról Karl-Heinz Rummenigge sem hiányozhatott. A Bayern vezérigazgatója pár átigazolási pletykával kapcsolatban elejtett pár komolyabb horderejű mondatot is.

Boatengről: „Tudomásunk van arról, hogy előjöhet a téma, ezt az ügynöke (Christian Nerlinger) is tudatta velünk. Ha jön egy klub és Boateng bejelenti, hogy ahhoz a klubhoz szeretne igazolni, foglalkozni fogunk a témával.” – nyilatkozta Kalle, majd elmondta azt is, a Bayern csak akkor tárgyalóképes, ha gazdaságilag is megfelelő ajánlat érkezik be hozzájuk. „Van fájdalomdíj, ezt nem rejtem véka alá. De biztos, hogy nem lesz olcsó.” A Bayernhez még nem érkezett be konkrét ajánlat Boatengért.

Lewandowskiról: „Már hetekkel ezelőtt elmondtam, fogadni mernék Lewandowski maradására – ezt a fogadást ma is tartom.” A Bayern vezetőségét nem érdekli a lengyel távozási szándéka és az érdeklődő klubok esetleges ajálatai sem: „Mindkét Real elleni meccs előtt sor került a vezetők közötti közös étkezésre – a Lewandowski téma egy alkalommal sem merült fel. (…) Volt már egy játékosunk, aki iránt Florentino Perez komoly érdeklődést mutatott. Mi gyorsan bezártuk a kapukat előtte. Ebből a történetből is tudom, hogy nyíltan beszélne róla. De minket nem érdekel ha Lewandowski miatt kopogtat. A klubon belül világos döntést hoztunk meg – és ezt továbbra is tartjuk.

Thiagóról: „Nem tudok az átigazolási gondolatairól, sem ő, sem más klub nem jelentkezett nálunk. Továbbra is tervezünk vele. Mindemellett azt el kell mondanom, hogy nagyon sok középpályásunk van a keretben. Kilenc embernek csak három-négy pozíciót tudunk biztosítani. A jelenlegi keret csúcs. De ha megválunk valakitől, nem zárom ki azt sem, hogy teszünk még valamit a piacon.”




Niko Kovacról: „Jelenleg a nyaralását tölti, az Eintrachttal való fárasztó szezonja után ki kell pihennie magát! Ha július 2-án kezd, minden rendben lesz, mindenre előkészültünk.”

Vogtról: „Nem kell mindig elhinni, amit bemesélnek. Kihúzhatják őt a listáról.”

Az esetleges további igazolások előtt azonban először a VB-t szeretné kiélvezni Kalle: „Egy Világbajnokság csodálatos dolog, mert minden nap délutántól estig nézhetek labdarúgást. Ezt szívesen csinálom! Az ember lát olyan játékosokat is, akik nem igazán vannak a figyelmében. Szinte tényleg végignézem az összes mérkőzést. Érdekes dolog, én élvezem ezt!”

Neuerről: A legjobban annak örülök, hogy Manuel ott lesz! Hihetetlenül sokáig szenvedett, több, mint 8 hónapig. Szinte elmondhatom: A Bayernnél mi mindannyian arra fogadtunk, hogy Manu fitt lesz a Világbajnokságra. Az osztrákok ellen részletesen figyeltem meg a mozgását, nagyon elégedett voltam! Manuel teljesen normálisan mozgott.”



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top