Akadémia

Rummenigge: A szerencsésebb csapat győzött, a jobbik kapott ki

Az U17-es döntőt követő reakciók.


Ahogyan arról beszámoltunk, a Bayern U17-es csapata kiváló mezőnyjáték mellett, de a szerencse hiányában / rossz helyzetkihasználás következtében 3-2-re elbukta a BVB elleni bajnoki döntőt hazai pályán. A mérkőzést követő reakciók is elárulják, miénk volt a jobb csapat.


A MÉRKŐZÉS RÖVID ÖSSZEFOGLALÓJA:


Jochen Sauer, a Bayern utánpótlásközpontjának vezetője: Szuperek voltak a srácok, a miénk volt a jobb csapat. A labdarúgásban viszont a gólok döntenek. Túl könnyelmű gólokat kaptunk. Természetesen ez nagyon keserű a fiúk számára. Ettől függetlenül szuper szezont játszottak.

Holger Seitz, az U17 edzője, aki már az amatőrökkel készül az új szezonra: Gratulálok a Borussia Dortmundnak, az övék volt a hatékonyabb csapat. Több lehetőségünk volt, de keveset hoztunk ki belőle. Vagy egy BVB-védő, vagy a kapufa állt az útunkba. Herr Rummenigge bejött hozzánk az öltözőbe, nagy dícséretet fejtett ki a csapatnak és azt mondta, hogy lenyűgöző futballmérkőzést látott. Természetesen most a csalódottság uralkodik bennem, főleg a csapatban. Domináltuk a labdát, ez is volt az elképzelésünk, ez Főleg a második félidőben látszódott.

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern vezérigazgatója: Nagyszerű döntöt láthattunk, szerencsétlen végkimenetellel. A csapat nagyszerűen játszott, a mérkőzés másképp is alakulhatott volna. Sajnos volt egy kis pechünk a játékvezetővel, nem fogott ki jó napot. Jól játszottunk. A szerencsésebb csapat győzött és talán a jobbik kapott ki.
Angelo Stiller, az U17-es Bayern csapatkapitánya: Szuperül kezdtük a meccset és a miénk is volt a jobbik csapat, csak a helyzeteinket nem használtuk ki – ezt három kapott góllal kegyetlenül megbüntették. Ilyen a foci. Jól mentünk bele a párharcokba és megpróbáltuk megvalósítani az edző elkézpeléseit, hogy focizzunk és érvényesítsük a koncepciónkat. Ez jól is sikerült. Sajnos az utolsó passzokat túl gyakran vétettük el elől.

Jonas Kehl, a Bayern U17 játékosa: Mindannyian csalódottak vagyunk, sokára fogjuk ezt feldolgozni. De ha visszatekintünk, láthatjuk hogy jó mérkőzést abszolváltunk. A Dortmundnak volt három lehetősége, amelyből három gólt szereztek, a szerencse nem állt mellettünk.

Sebastian Geppert, a BVB edzője: Jobban kezdtük a mérkőzést, majd kissé elveszítettük a fonalat. Elvétve mindig voltak jó szakaszaink, illetve jó szakaszai a Bayernnek. Láthatták, ha az ember hagyja játszani őket, akkor szuper egyéni játékosaik vannak. Ahogy játszottak és a passzkvalitásukat illetően nagy dícséret jár nekik. Végsősorban viszont a gólok számítanak és mi egyel többet lőttünk. A mai volt az egyetlen mérkőzés, amikor mindegy volt számomra, hogy szerencsésen vagy érdemtelenül győzünk.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top