Sérülés

Rudy orra eltörött – „Játszottam volna tovább”

A Bayern középpályása nem sokat tölthetett kezdőként a pályán, várja a visszatérését. 


Sebastian Rudy sokak meglepetésére ott volt a svédek elleni német kezdőcsapatban – sok személyes örömet azonban nem lelt a pályán töltött időszakban, a 25. percben egy szerencsétlen eset után orrtörést szenvedett. Rudy az északiak későbbi gólszerzőjének, Toivonennek a talpába nézett bele egészen közelről, orrvérzését követően cserélnie kellett őt a kapitánynak. Az esetet elnézve szerencsére nem történt ennél komolyabb sérülés.

Íme az eset:
Rudy meccs utáni nyilatkozata: Már jobban vagyok. Szerencsétlen meccsszituáció volt, senkit nem hibáztatok érte. Az orrom sajnos eltörött, de ez talán csúnyábban hangzik, mint amilyen. Hamarosan többet tudunk róla. Remélem csak helyre kell rakni, jó lenne, a röntgenfelvételek után meglátjuk. (…) Természetesen szívesen játszottam volna tovább, de sajnos nem ment, túl kockázatos lett volna. (…) A svédek vezetőgóljáról lemaradtam, az öltözőben voltam. Hallottam, hogy mindenki ünnepek, azonnal a televízióhoz rohantam. (…) Hihetetlemnül örültem, hogy játszhattam, még ha csak 25 percet is. Most remélem, hogy szerdán is bevethető leszek.


Új információ esetén cikkünk frissül. Iratkozz fel asztali vagy mobilos értesítéseinkre, ha azonnal értesülni szeretnél róla.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top