Átigazolási hírek

A svéd Andersson idő előtt csatlakozik a Bayernhez

A Bayern még nem jelentette be, svéd részről már megerősítették a korai átigazolást.


A Bayern München 2017 végén jelentette be, hogy 2019 nyarától megszerezte a Helsinborg 17 éves svéd támadóját/jobbszélsőjét, Alex-Timossi Anderssont. A klubbal és a szülőkkel való egyeztetéseket követően azonban a svédek bejelentették, az utánpótlás-válogatott játékos már ezen a nyáron csatlakozik a Bayernhez.

A bajorok eredeti terve az volt, hogy 2019-től rögtön a profikeret tagja lesz Andersson, valószínűleg ez lép érvénybe az idei nyártól is. Más kérdés, hogy a rendszeresebb játéklehetőség miatt vélhetően a Bayern II-ben  kerülhet majd többször bevetésre a srác.

Alex-Timossi az áprilisban indult szezonban eddig 15 meccsből kilencszer lépett pályára, összességében azonban kevés szerepet, csak 248 perc játéklehetőséget kapott.

Anderssont választották a másodosztályú Helsinborg tavalyi legjobbjának. 2001-es születésű a srác.

Andersson: Boldog vagyok a HIF-nél eltöltött idő miatt, szeretnék köszönetet mondani ezért a klubnak és a rajongóknak, akik mindig támogattak engem. Most egy új kaland vár rám.

A Helsinborg edzője, Per-Ola Ljung: Természetesen nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hogy olyan játékosokat képezhetük ki, akik a legmagasabb szintű klubok számára vonzóak lehetnek. Csakúgy mint eddig, most is támogatjuk Alexet. Sok szerencsét kívánunk neki.

SOK SZERENCSÉT ALEX!!!



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top