Akadémia

Oliver Batista Meier hosszabbított

A 17 éves csatár reméli, hamar profi szerződést is köthet.

A Bayern München meghosszabbította szerződését az U17-es csapat talizmánjának, Oliver Batista Meiernek.A 17 éves utánpótlás-válogatott tavalyelőtt érkezett a klubhoz, első évében megnyerte korosztályának bajnoki címét is. Az előző idényben 17 mérkőzésen szerepelt az U-17-es ificsapatban, amelyeken 22 találatot jegyzett és bejuttatta az együttest a bajnoki döntőbe, ahol a Dortmundtól szenvedtünk 3-2-es vereséget. Emellett 24-szer játszott az U19-es korosztály meccsein, beleértve öt UEFA Youth League találkozót, 11 gólt szerezve.

„Oliver nagyon tehetséges. Boldogak vagyunk, hogy sikerült hosszabbítanunk vele. Gyors, jól cselez, e téren nagyon rendben van. A célunk, hogy a kezeink alatt tovább tudjon fejlődni.” – fejtette ki véleményét Meierről Salihamidzic.

„Mindig is arról álmodtam, hogy majd itt profi lehetek. Mindent meg fogok tenni ezért. Nagyon örülök, hogy itt lehetek, remélem, hogy a közeljövőben a nagyok közt is bemutatkozhatok.” – mondta Meier, aki májusban az U17-es Eb-n is képviselte Németországot.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top