Egyéb

Gnabry megérkezett – „Nagyon büszke vagyok”

A Bayern egyik új igazolása már edzésbe is állt a Säbeneren.


A Bayern München 2017 nyarán, 8 millió euró körüli összegért igazolta le Serge Gnabryt a Werdertől, majd rögtön kölcsön is adta őt a Hoffenheim együttesének – Nagelsmann csapatában kiváló szezont futott, szezon eleji és végi sérülései ellenére 22 bajnokin 10 gólt és 7 asszisztot jegyzett.

Gnabry első szavai: „Határozottan nagyon büszke vagyok. Az FC Bayern egy olyan klub, amelyet mindenki gyermekkorától ismer – ez egy óriási sikerekkel rendelkező egyesület. Megtiszteltetés számomra, hogy a Bayernben játszhatok.” – A 22 éves játékos célként minimum egy címet tűzött ki magának újdonsült klubjában és az első gyakorlatain is túl van a Säbener Strasszén.A stuttgarti születésű játékos nagyon fiatalon került az Arsenalhoz, ahol már 17 évesen bemutatkozhatott a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában. Gnabry 2017 nyarán U21-es EB-győztes, 2016-ban olimpiai ezüstérmes lett a német válogatottal – két meccsen három gólt lőtt a felnőtt címeres mezben.

Gnabry sajtótájékoztatójára hétfőn 11 órakor kerül sor az Allianz Arénában. A részletekkel természetesen jelentkezni fogunk.
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top