Akadémia

Hivatalos: Tillmannt kölcsönadta a Bayern

A Bundesliga-feljutó Nürnbergben fejlődhet tovább a klub tehetséges középpályása.


A Bayern München bejelentette, hogy egy évre kölcsönadta az amatőrcsapatban tavaly 31 mérkőzésen 6 gólt és 7 gólpasszt jegyző  Timothy Tillmant a Nürnberg együttesének.

A 19 éves támadó középpályást a klub egyik nagy ígéretének tartják számon, Bundesliga-feljutó csapatban, szülővárosában kiváló lehetősége lesz a további fejlődésre.

Jochen Sauer: Örülünk, hogy a Nürnberggel megegyezhettünk egy kölcsönügyletben, meggyőződésünk, hogy Timothy továbbfejlődik ott és megteszi az első lépéseit a Bundesligában.

Timothy Tillman: 2008-ban már majdnem kikötöttem itt, szép hogy most sikerült. Frankként természetesen ismerem a klub történelmét, most pedig remélem, hogy egy sikeres évvel én is kivehetem a részem belőle.

Andreas Bornemann sportigazgató: Tavaly részletesen figyeltük Timothy útját. Ő egy nagyon elegáns, technikailag kiemelkedően képzett játékos, aki nagyon jól lát a pályán.

Michael Köllner vezetőedző: Timothyt már tizenéves kora óta ismerem. Örülök, hogy sikerült őt elhódítani. Izgalmas projekt lesz dolgozni vele.

Tillman távozása a korábbi, Nürnberggel kapcsolatos konkrét pletykákat tekintve nem meglepő. Sok sikert neki!!!Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top