Egyéb

Elkezdődött a felkészülés!

Szerda délután kerül sor az első fociedzésre, amelyet az fcbayern.tv díjmentesen közvetít.


Niko Kovac hétfői bemutatkozását követően elkezdődött az új szezonra való felkészülés – első nap bemelegítésként egy biciklitúrárára, illetve edzőtermi gyakorlatokra került sor. A Bayern profijai közül Wagner, Ribéry, Martínez, Robben, Rafinha, Bernat, Ulreich, Coman, Sanches és Früchtl, valamint pár ifijátékos vett részt a túrán, emellett  Gnabry és Vidal egyéni edzőtermi gyakorlatokat végeztek.
A második, keddi edzésnap reggel 8 órától teljesítménytesztekről és orvosi vizsgálatokról szólt, Holger Broich fitneszedző irányításával vándoroltak különböző állomásokra a játékosok. Az állóképesség mellett aktuális sebességet, mozgáskoordinációt és ugróerőt is mértek, de vérvizsgálatokra, mérlegelésre, egyensúlyi, látási és ortopédiai tesztekre is sor került. Míg a fitt játékosokat zárt ajtó mögött vizsgálták, Serge Gnabry futó mellett már labdás edzéseket is végezhetett.


A német VB-játékosok, azaz Neuer, Kimmich, Hummels, Boateng, Rudy, Goretzka és Müller, illetve Robert Lewandowski július 25-én, az amerikai túra alatt Münchenben kezdik el a felkészülést, Alaba 12-én tér vissza. A fiatal játékosok közül első körben Wooyeong Jeong, Meritan Shabani, Franck Evina, Oliver Batista Meier és Ron-Thorben Hoffman kapus gyakorlatozhatott a csapattal. Az első labdás edzésre szerdán délután, 16:30-tól kerül sor a Säbener gyepén, Niko mellett Robert Kovac is a színre lép. A másik leendő segédedző, Peter Hermann családi okok miatt nem vesz részt a felkészülés első szakaszában.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top