Válogatott

James nélkül esett ki Kolumbia

Izgalmas, büntetőpárbajos meccsel zárult a nyolcaddöntős felvonás.

A kolumbiai válogatott Angliával nézett szembe az utolsó nyolcaddöntős meccsen. Jamest nem nevezték még a keretbe sem.



🇨🇴 Kolumbia: James Rodriguez

A mérkőzés teljes egészében a lelátón foglalt helyet a Bayern München és a dél-amerikaiak ásza, miután az utolsó csoportmeccsen le kellett cserélni sérülés miatt.

Az angolok kezdték jól a találkozót. A gól nélküli első játékrészben csak angol ziccer volt, ez pedig a második félidő tizenkettedik minutumában, az 57. percben érett góllá. Harry Kane szerzett vezetést tizenegyesből, Kolumbia ezután pedig nagyobb fokozatra kapcsolt, végül a 93. perben egy Yerry Mina-góllal egyenlített. A hosszabbítás első részében úgy tűnt, elvesztek a Háromoroszlánosok, James társai pedig többször veszélyeztettek. A másodikban viszont az szigetország fiai alakítottak ki helyzeteket. 1-1 maradt, jöhettek a büntetők.

Az első két sorozatban senki sem hibázott, azonban a harmadikban Jordan Henderson lövését megfogta James volt sógora, Ospina, de a következő párosban Kolumbia rontott Uribe révén. Ezután újra kimaradt egy tizi kolumbiai oldalról, Dier pedig megbüntette ezt, 4-3-mal Anglia ment tovább, Jamesék is búcsúztak a vb-től. Már csak Tolisso maradt…

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top