Átigazolási hírek

SB: A Bayern előre lefixálná Pavard átigazolását

A Stuttgart ezen a nyáron nem engedi el tehetséges védőjét.


A SPORT BILD újságíróinak információi szerint a Bayern mihamarabb tető alá hozná Benjamin Pavard 2019 nyarára időzített megszerzését. Michael Reschke, a Stuttgart előljárója többször is elmondta, idén nem engedik el a 22 éves francia védőt – jövőre viszont kénytelenek lesznek, ugyanis (ahogy kedden megírtuk) 2019 nyarára egy 35 millió eurós kivásárlási záradék van meghatározva a szerződésében. 

Reschke a SPORT BILD-nek: „Nem titkoljuk, hogy Benjaminnak kivásárlási záradéka lesz 2019-ben. Ezen a nyáron viszont nem akarjuk őt elengedni, szeretnénk érzelmekkel meggyőzni őt, hogy játsszon még egy évet nálunk. Azt viszont nagyon valószínűnek tartom, hogy jövő nyáron eligazol, hogy Európa legjobb nyolc klubjának egyikében folytassa tovább.”


Reschke korábbi nyilatkozata alapján a Bayern jó esélyekkel pályázhat Pavard megszerzésére – a záradék aktiválásával igazából csak a franciát kell meggyőzni a váltásról: „Készen állunk 2019 július 1-jére egy olyan klubbal megegyezni, amely tisztán és korrekten működik velünk együtt”

Pavard alapembere a negyeddöntőben álló franciáknak, négy meccsből hármat végigjátszott, csak a dánok elleni találkozót hagyta ki. A legjobb 16 között az argentínoknak lőtt bombagóljával egyenlített, majd jutott tovább és játszhat Uruguay ellen. Kiemelendő, hogy a Stuttgartban tavaly az összes bajnokit végigjátszotta – bevetették őt a védelem közepén, jobboldalán és a védekező középpályán is.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top