Egyéb

Közeleg a Bayern amerikai túrája

Infók, nyilatkozatok a július 25 és 30 közötti Audi Summer Tourról.


A Bayern 2014 és 2016 után idén ismét az Egyesült Államokban edzőtáborozik, illetve tartja PR-túráját. A VB-sztárok nélkül utazó keret július 23-án vág neki a túrának, ahol 25-én Philadelphiában a Juventus, 28-án Miamiban a Manchester City ellen játszik felkészülési mérkőzést.

Az utazó keretben ott lesz minden olyan játékos, aki nem vett részt a Világbajnokságon, illetve pár fiatal játékos is biztosan a csapattal tarthat. Akik a jelenlegi állás szerint biztosan ott lesznek tehát: Arjen Robben, Franck Ribéry, Arturo Vidal, David Alaba, Javi Martinez, Kingsley Coman, Javi Martínez, Rafinha, Juan Bernat, Sandro Wagner, Sven Ulreich, Serge Gnabry, Renato Sanches.

Karl-Heinz Rummenigge: A nyári túrák fontos alkotóelemei a stratégiánknak, hogy a nemzetközi piacon fenntartsuk az angol, spanyol, olasz és francia nagycsapatokkal való versenyt. Amerika az egyik központi országunk, amely a 2026-os USA-kanadai és mexikói VB rendezési jog által még fontosabbá vált számunkra.A Bayernnek körülbelül 27 millió szimpatizánsa van az Egyesült Álamokban, 2014 óta a fanklubok száma is 138-ra növekedett. Ez idő alatt számtalan tengerentúli partnerre is szert tettek a bajorok (pl Goodyear, Procter & Gamble, Beats by Dre, EA Sports, Oxigen). Emellett szakmai kapcsolatok is köttettek, tehetségkutatás terén az FC Dallasszal jött létre a megállapodás.

Jörg Wacker, nemzetköziesedésért felelős vezető: Az Audi Summer Tour egy központi építőeleme, hogy a márkánkat még jobban kiépítsük a világban. Emellett az amerikai szurkolóinknak lehetőségük van testközelből is megtapasztalni a sztárjainkat. Nagyon örülünk a Juventus és a Manchester City elleni mérkőzéseknek.

Az amerikai út előtt egyébként július 21-én Ausztriában, Klagenfurgban játszik egy PSG elleni felkészülési meccset Niko Kovac csapata. Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top