Átigazolási hírek

O Jogo: Elutasított Bayern-ajánlat Tellesért

A brazil balbekk majdnem klubrekordot jelentő összegbe kerülne a bajoroknak.


A Bayern és a Juventus is 35-35 millió körüli ajánlatot tett Alex Telles játékjogáért a Portonak, amelyet elutasítottak a kék-fehérek – számolt be a portugál O Jogo. A 25 éves brazil balbekk a portói csapat egyik legjobbja volt tavaly, 45 tétmeccsen 20 gólpasszt adott, emellett lőtt négy gólt is.

Telles szerződésében állítólag egy 40 millió eurós kivásárlási záradék van meghatározva, így a pletykából kiindulva akár az is előfordulhat, hogy a Bayern hajlandó lesz ennyit fizetni érte. Könnyű dolga nem lenne a bajoroknak, további érdeklődőként tartják számon a PSG, a Chelsea és a Livepool csapatát.

Esélylatolgatás: A Bayernnek Alaba személyében van már egy klasszis balbekkje, nem biztos, hogy 35+ millióért keresnek mellé vetélytársat. Bernat jövője kérdéses, állítólag nem zárja ki a maradást sem: 2019-ben ingyen igazolhat, így jutányos aláírásösszeget tehet zsebre leendő klubjától. A Bayern nem állna az útjába, úgyhogy biztosan szemmel tart pár balbekket, talán pl. Ricardo Rodriguezt is. A várhatóan rugalmas Niko-játékrendszer miatt azonban mégsem elképzelhetetlen, hogy komoly összeget adna ki egy balfutóért a Rekordbajnok.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top