Átigazolási hírek

James ügynöke Münchenben?! A játékos nevelőapja is megszólalt

Nem csökkent a Jamesszel kapcsolatos pletykák valószínűsége. 


James Rodriguez nevelőapja, a kolumbiait 5 éves korától példásan nevelő Juan Carlos Restrepo is kommentálta a Marca pénteki számában megjelent híreszteléseit, miszerint James szívesen visszatérne a Real Madridba.

„Szívében hordozza a Realt. Örülnék neki, ha visszatérne oda. (…) Nagyon hízelgő lenne számára, ha a Real Madrid a visszaszerzésével foglalatoskodna. A Real Madrid mindig ott van az ember látószögében. (…) Ronaldo távozásával és Lopetegui érkezésével lesz pár változás. Úgy néz ki, hogy ő is támadófocit akar játszatni, ebben a rendszerben a fiam több játéklehetőséghez jutna a Real Madriban. A Real a világ legfontosabb csapata.” – nyilatkozta az El Larguero rádióban.

Restrepo természetesen azt is elismerte, hogy James nagyon jól érzi magát Münchenben, a szezon során ezt a játékos is többször nyomatékosította.

James elnézést kért a Bernabeu közönségétől, hogy gólt szerzett ellenük.



„James teljesen nyugodt. A Bayernnél nagyon jól bánnak vele. Sikerült neki ott rendszeres játéklehetőséghez jutnia, ami a legfontosabb. Nagyon jól érzi ott magát. Van még egy év a szerződéséből, ez a mi kötelességünk. Kötelesek vagyunk a szerződést teljesíteni, hacsak nem születik az utolsó pillanatban egy másik döntés.”

A SPORT BILD újságírója, Christian Falk a Marca tegnapi hírére reflektálva arról írt, hogy James ügynöke mindezzel csak magasabb fizetést szeretne kicsikarni a játékosnak. Ez is elképzelhető, de az is, hogy James tényleg szívesen térne vissza a többszörös BL-címvédőhöz. A Rodriguez-transzferről  először beszámoló Caracol szerint Jorge Mendes jelenleg Münchenben tartózkodik, hogy megpróbálja feloldani a felek közötti kölcsönszerződést. Állítólag rövid időn belül ki is derülhet, mi lesz erre a Bayern válasza.

James sorsáról kizárólag a Bayern dönt, ugyanis vételi opciójuk van a játékosra, 2019 nyarán 42 millió euróért veheti plusz 3 éves szerződés alá őt a Rekordbajnok. Ha valamiért esetleg mégis engednek James állítólagos kérelmének, a Real Madridnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hogy visszaszerezzék a Bayern egyik legfőbb kulcsemberét.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top